به گزارش خبرگزاری مهر، حسن طهماسبی گفت: از ابتدای فعالیت دولت نهم در سال 1384 و در امتداد مهرورزی در دولت دهم و تا پایان سال 1390 بیش از سه هزار و 200 ملاقات عمومی با مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان گلستان انجام شده است.
وی افزود: توجه ویژه دولت به امر مهارت آموزی است و مهارت آموزی را پشتوانه ای برای تولید ملی و حمایت از کار دانست.
طهماسبی احداث سه مرکز آموزش فنی وحرفه ای در شهرستانهای بندرگز ، علی آباد و بندرترکمن را از مصوبات اولین دور سفر هیئت دولت به استان گلستان اعلام کرد و توسعه و تجهیز کارگاههای آموزش فنی و حرفه ای در سراسر استان با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال را از مصوبات دومین دور سفرهای استانی به گلستان نام برد.
وی بیان داشت: احداث مرکز آموزش فنی وحرفه ای در شهرستانهای گنبد ( ویژه خواهران ) و مراوه تپه نیز مصوبه سفر سوم هیئت دولت به استان گلستان و توجه ویژه به آموزشهای فنی و حرفه ای عنوان کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: با اهتمام بیشتر در خدمت رسانی به مردم موجبات رضایتمندی و خشنودی هموطنان عزیز از خدمات دولت خدمتگزار فراهم شود.
مسئول روابط عمومی اداره کل فنی و حرفه ای گلستان گفت: عملکرد جامع خدمت رسانی و مهرورزی به مردم در دولتهای نهم و دهم از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان در قالب بنر و بروشور در جشنواره یکصدمین سفر استانی هیئت دولت که در مشهد مقدس برگزار می شود ارائه خواهد شد.
نظر شما