مرتضی ردایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اتحادیه رستوران داران کندوان چندین سال متوالی از استانداری مازندران درخواست ماشین زباله کرد ولی از آنجایی که اقدامی از سوی مسئولان صورت نگرفت اعضای اتحادیه یک کامیونت برای جمع آوری زباله های این محور تهیه کردند.
به گفته وی، تنها رستورانهای این محور از بعد از تونل کندوان تا مرزن آباد روزانه حداقل 7 تن زباله تولید می کنند که پیش از این با یک نیسان با ظرفیت دو تن با چندین بار رفت و آمد این زباله ها جمع آوری می شد که به هیچ عنوان توجیه اقتصادی نداشت ولی در حال حاضر با خرید این کامیونت دیگر زباله های رستوران ها در کنار این محور دپو نمی شود.
نایب رییس اتحادیه رستوران داران کندوان تصریح کرد: زباله های جمع آوری شده توسط این کامیونت در محل دفن زباله ای که در مرزن آباد توسط بخشداری این منطقه تعیین شده به صورت غیر بهداشتی دفن می شود و با وجود وعده های مسئولان در خصوص راه اندازی کارخانه زباله سوز نوشهر که زباله های این محور نیز بایستی به آنجا منتقل می شد بعید است تا چندین سال آینده این کارخانه راه اندازی شود.
به گفته ردایی، از دیگر مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد این است که کامیونت حمل زباله های محور چالوس مکانیزه نیست و زباله به صورت دستی جمع آوری می شود که این مسئله مشکلات بهداشتی به وجود می آورد.
ردایی اظهار داشت: به هر حال این کامیونت تنها زباله های رستورانها را جمع آوری میکند در حالیکه زباله های دیگری که متعلق به واحدهای مسکونی و توریستها است روزهای متوالی در کنار جاده چالوس دپو می شوند و مشکلات زیست محیطی بسیاری ایجاد می کنند.
وی افزود: وجود زبالهها در جاده و دره ها آفت محیط زیست شده و برای کودکان و سالمندان که برای تفریح می آیند خطرناک است.
نظر شما