پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۵۷

اسدپور با مهر مطرح کرد:

پیشرفت پومسه کاران ایران در مسابقات آسیایی

پیشرفت پومسه کاران ایران در مسابقات آسیایی

شیراز - خبرگزاری مهر: قهرمان استان فارسی مسابقات پومسه آسیایی گفت: پومسه کاران ایران در مسابقات آسیایی پیشرفت مناسبی داشتند به طوریکه ورزشکاران ایران بعد از کره حرف اول را در مسابقات می زدند.

فاطمه اسدپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پومسه کاران ایران در مسابقات آسیایی ویتنام در چند رده مختلف موفقتر از ورزشکاران کشور کره عمل کردند به گونه ای که داوران مسابقات از پیشرفت ایران یاد می کردند.

وی همچنین حضور ورزشکاران  ایران یک هفته قبل از آغاز مسابقات در ویتنام  و عادت کردن به آب وهوایی گرم این کشور را از دلایل کسب موفقیت پومسه کاران ایران در مسابقات آسیایی دانست.

قهرمان مسابقات پومسه آسیایی یاد آورشد: مدیریت مناسب رئیس ونائب رئیس فدراسیون تکواندو ، برگزاری مستمر اردوهای تیم ملی به مدت سه ماه  و داشتن برنامه ریزی مناسب  ازجمله عوامل  کسب موفقیت ورزشکاران ایران درمسابقات پومسه آسیایی است.

اسدپور همچنین خواستار حمایت مالی بیشتر مسولان ورزش کشور واستان از قهرمانان ملی شد تا آنان با خاطری آسوده بتوانند برای کشور افتخار کست کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پومسه کاران فارس در رقابتهای آسیایی ویتنام موفق به کسب یک نشان طلا و دو برنز برای استان شدند که فاطمه اسدپورتکواندوکار فارس در بخش تیمی بالای 29 سال مسابقات آسیایی  پومسه ویتنام به همراه  زهرا هادی زاده وساناز خرمی پور مدال طلای این مسابقات را برای ایران کسب کردند.

کد خبر 1596149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha