پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۹:۰۳

همراه با شقایق‌های عاشق/

شهید بهنیا نوحه خوان ابا عبدالله (ع) و اسوه تواضع و اخلاص بود

شهید بهنیا نوحه خوان ابا عبدالله (ع) و اسوه تواضع و اخلاص بود

بجنورد - خبرگزاری مهر: شهید سعیدرضا بهنیا نوحه خوان حضرت ابا عبدالله (ع) و اسوه تواضع و اخلاص بود.

به گزارش خبرنگار مهر، شهید سعیدرضا بهنیا 24 اسفند ماه 1341 در بجنورد، در خانواده‌ای کاملا مذهبی و در دامان پدر و مادری مهربان متولد شد.

سعیدرضا مهربان و سربزیر بود، حدود معاشرت را در حد اعتدال حفظ می‌کرد و از انضباط و خلق و خوی نیک ذاتی برخوردار بود.

بعد از پیروزی نهضت اسلامی مردم ایران، به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و در اشاعه اندیشه‌های امام (ره) سراز پا نمی‌شناخت.

سعید رضا مسوولیت آموزش نظامی بر عهده گرفت و خود داوطلب مبارزه با دشمنان شد و از طریق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بجنورد به جبهه رفت.

انضباط شخصی و روح بزرگ و قدرت خلاقه او باعث شد که به سمت فرماندهی گروهان گردان یدالله از لشکر پنج نصر درآید و وی به خوبی ماموریتهای محوله‌اش را به انجام رساند و پس از گذشت چند ماه به عنوان فرماندهی شجاع و دلیر زبانزد همگان شد.

شهید بهنیا، چهار بارتوفیق اعزام به جبهه و نبرد با دشمنان دین را یافت و هربار شجاع‌تر از گذشته بیرق اسلام را بر دوش کشید.

سعید می‌توانست در همان شب اول حمله به پشت جبهه برگردد. بچه‌ها به او گفتند، برگردد ولی سعید گفت: الان دست انداخته‌ام به دامان امام حسین (ع) و نمی‌توانم برگردم.

او در روز بیست و یکم اسفند ماه یکهزار و سیصد و شصت و سه در عملیات بدر بر اثر اصابت ترکش خمپاره جان به جان آفرین تسلیم  و روحش مطهرش به پرواز درآمد.

سعید رضای مهربان را در هاله ای از اندوه و اشک به منزل پدر می آورند، نیروهای گروهانش خون می گریند و بعد از خداحافظی همه اعضای خانواده با پیکر خونین شهید، او را در جوار شهیدان سرافراز انقلاب اسلامی بجنورد در کنار مرقد مطهر امامزاده سید عباس ابن موسی ابن جعفر(ع ) به خاک می سپارند.

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.

کد خبر 1596588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha