پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۲۳

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

راه اندازی اولین پارک علم و فناوری در حوزه علوم پزشکی

راه اندازی اولین پارک علم و فناوری در حوزه علوم  پزشکی

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تکمیل فرآیند تاسیس اولین پارک علم و فناوری در حوزه علوم پزشکی خبر داد و گفت: مجوز تاسیس پارک پیش از این دریافت شده بود و در حال نهایی کردن شرایط استقرار مراکز رشد در این پارک هستیم.

دکتر اکبر فتوحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اولویت اصلی دانشگاه در تولید ملی بستر سازی برای توسعه مراکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران است تا بتوانیم در آنجا به تولید محصول و کالاهای فناورانه بپردازیم.

وی اضافه کرد: مراحل مجوز و تاسیس پارک در حال طی شدن است و تنها مکان آن پس از نهایی شدن این مراحل اطلاع رسانی می شود.

فتوحی اظهار داشت: این پارک اولین پارک علم و فناوری در حوزه علوم پزشکی خواهد بود و مراکز رشد دانشگاه به همراه شرکت های دانش بنیان در آن استقرار می یابند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: مراکز رشد تجهیزات پزشکی، داروهای نوترکیب و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه داریم که قرار است دو مرکز رشد طب سنتی و گیاهان و داروهای سنتی نیز راه اندازی کنیم.

کد خبر 1596729

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha