۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۸:۲۵

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

مصباحی مقدم:بهترین قیمت برای بنزین 1000تومان است

مصباحی مقدم:بهترین قیمت برای بنزین 1000تومان است

رئیس کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی مجلس معتقد است از آنجا که قانون هدفمندی یارانه ها باید 5 ساله اجرا شود و امسال سال دوم اجرای این قانون تلقی می شود، بهترین قیمت برای بنزین سهمیه ای700 تومان و برای بنزین آزاد 1000 تومان است.

غلامرضا مصباحی مقدم در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، درخصوص اثر مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر اعتبارات هدفمندی یارانه ها اظهارداشت: سقف آنچه سال گذشته به عنوان یارانه خانوار پرداخت شده 40 هزار میلیارد تومان بوده که الان تا 54 هزار میلیارد تومان افزایش یافت. بنابراین دولت می تواند از این مبلغ یارانه نقدی بیشتری به خانوار بپردازد یا اینکه این مقداری را که نسبت به سال گذشته افزایش اعتبار داشته است، غیر نقدی کند.

وی ادامه داد: در بررسی این موضوع، پیشنهادی داشتم که هر خانوار یارانه خود را در حساب سپرده 5 ساله سرمایه گذاری  کند و رئیس جمهور پس از 5 سال، معادل آن یا 50 درصد از آن را اضافه کند اگر این اتفاق می افتاد تقاضای مردم برای خرید کالاها به طور نسبی کاهش پیدا می کرد و ما شاهد تورم ناشی از افزایش تقاضا نبودیم و سرمایه گذاری افزایش می یافت و بانک ها تسهیلات بیشتری می توانستند به تولید کنندگان بدهند. متاسفانه کمیسیون با من همراهی نکرد.

رئیس  کمیسیون ویژه مجلس در پاسخ به این سوال که چه میزان افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 91 نظر قانونگذار را در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تامین می کند، گفت: شخصا معتقدم چون این قانون 5 ساله باید اجرا شود و امسال سال دوم اجرای آن تلقی می شود، بهترین قیمت برای بنزین سهمیه ای700 تومان و برای بنزین آزاد 1000 تومان است.

وی ادامه داد: اگر این شیوه را در سال جاری دنبال کنیم نتایج تبعات منفی کمتری به بار می آورد تا اینکه قیمت های بالاتری را در نظر بگیریم. همچنین اگر گازوئیل از 150 تومان به 250 تومان افزایش یابد، بهتر است. در زمان کنونی دولت پیشنهاد 350 تومان را برای گازوئیل دارد. سال گذشته هم قیمت گازوئیل سهمیه ای را 150 تومان و غیر سهمیه ای را 350 تومان اعلام کردند.

مصباحی مقدم خاطرنشان کرد: افزایش قیمت گاز نیز خیلی باید محتاطانه باشد. اگر بنا باشد قیمت گاز را از 70 تومان به 150 یا بالاتر ببرند برای مردم، صنعت و تولید قابل تحمل نیست. بنابراین نسبت به افزایش سایر حامل های انرژی نیز آثار تولیدی آن را باید به طور عمده در نظر بگیریم.

کد خبر 1597204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha