پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۵۴

با حضور در مرقد امام/

رهبر ارامنه حوزه سیلیسی به مقام شامخ امام(ره) ادای احترام کرد

رهبر ارامنه حوزه سیلیسی به مقام شامخ امام(ره) ادای احترام کرد

رهبر ارامنه حوزه سیلیسی جهان با حضور در مرقد حضرت امام خمینی(ره) و اهدای گل به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ "جاثلیق آرام کشیشیان" رهبر ارامنه حوزه سیلیسی جهان  به دعوت مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و برای دیدار با اقلیت های ارامنه و شرکت در پنجمین نشست ارامنه حوزه آنتالیاس در کشورمان به تهران آمد.

وی در دیدار با دکتر محمود احمدی نژاد رئیس‌ جمهوری کشورمان، با  ابراز خرسندی از زندگی مسالمت آمیز همه اقوام و گروه‌های مذهبی از جمله جامعه ارامنه و مسلمانان در ایران، گفت: جامعه ارامنه ایرانی با ملت ایران ریشه‌ای کهن و دیرینه دارند و با دوستی و برادری در کنار هم زندگی می ‌کنند.

رهبر ارامنه حوزه سیلیسی جهان با بیان اینکه اندیشه‌ها و تفکرات احمدی نژاد در مسایل مختلف را همواره پیگیری و دنبال می‌کند، گفت: برخلاف ادعاهای برخی که همواره ایران را مورد انتقاد قرار می‌دهند، ما بدون استثناء مدافع واقعی جمهوری اسلامی ایران هستیم.

به گزارش مهر؛ به تمام اقلیتهای ارامنه ای که در منطقه خاورمیانه مانند ایران و لبنان زندگی می کنند "ارامنه حوزه سیلیسی" گفته می شود.
 

کد خبر 1597248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha