به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شهبازی شامگاه روز گذشته در جریان دیدار با مسئولان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: مراکز دانشگاهی می توانند در تعامل دوسویه با تولیدکنندگان و صنعتگران استان ضمن انتقال دانش فنی برای استفاده و بهره برداری هرچه مطلوبتر از امکانات در اختیار بخش های اقتصادی، زمینه شکوفایی و عملیاتی کردن ایده های دانشجویی را نیز فراهم کنند.
وی با اشاره به جایگاه و نقش بسیاری مهم مراکز آموزش عالی در راستای توسعه جوامع مختلف در عصر حاضر یادآور شد: خوشبختانه ارتباط میان مراکز مختلف دانشگاهی سطح استان کردستان بسیار مطلوب است که این مهم کمک شایانی به تحقق هدف اصلی که توسعه کردستان استفاده می کند.
استاندار کردستان افزود: اساتید دانشگاه دارای جایگاه رفیعی در جامعه هستند و به دلیل تاثیر گذاری اجتماعی می توانند مسئولان را نیز برای خدمت رسانی بیشتر به مردم یاری دهند.
شهبازی در این دیدار با اعلام پشتیبانی از تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی، خواستار ایجاد بستر مناسب برای تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی و حمایت از نوآوری ها و خلاقیت دانشجویان جوان از سوی مراکز دانشگاهی شد و بیان کرد: با توجه به آمار بالای تحصیل کردگان دانشگاهی هم اکنون استان بیش از هر زمان دیگری نیازمند بسترسازی برای ایجاد فرصت های شغلی برای جذب کارآفرینان و دانش آموختگان است.
وی بر سازماندهی توانایی ها و امکانات موجود استان برای ایجاد پیوند بین مراکز دانشگاهی و بخش تولید و صنعت تاکید کرد و گفت: انتظار می رود در آینده نزدیک و با تعامل و همکاری بش از پیش این بخش ضمن ایجاد اشتغال پایدار زمینه شکوفایی اقتصادی و در نهایت تولید ثروت و رفاه اقتصادی مردم استان کردستان را فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد واحد سنندج نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در این مرکز از راه اندازی مرکز رشد این دانشگاه در استان کردستان خبر داد و گفت: مرکز رشد با بهره مندی از دانش متخصصان خود به ارائه خدمات حمایتی به مراکز کار آفرینانی که در قالب واحدهای نوپای فعال در زمینه های منتهی به فناوری تشکیل شده اند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارند، می پردازد.
شاهین فکور افزود: هدف اصلی مرکز رشد توسعه شرکت های دانش بنیان است تا از این طریق ضمن کمک به تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی زمینه رشد و شکوفایی استان فراهم شود.
نظر شما