پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۳۷

طالبی خبر داد:

رسیدگی به 600 هزار پرونده در مراجع قضایی مازندران

رسیدگی به 600 هزار پرونده در مراجع قضایی مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری مازندران از رسیدگی به بیش از 600 هزار پرونده در مراجع قضایی استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین طالبی ظهر چهارشنبه در بیست و پنجمین همایش سراسری مدیران پزشکی قانونی کشور در ساری افزود: اجرای حق یک امر بسیار مهم و سختی بوده که دولت مکلف است حقوق همه افراد جامعه را همه جانبه تامین کند.

وی اظهار داشت: حقوق افراد دارای ارزش و اهمیت بالایی بوده که همه واکنش های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی حول محور حقوق افراد است.

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: در هر جامعه مدنی سازمانها و نهادها برای صیانت و جلوگیری از ضایع شدن حقوق افراد در شرع اسلام باید تلاش کنند.

طالبی افزود: درجامعه ما کسانی که مدافع حق و کار بزرگ احقاق حقوق دیگران هستند مورد توجه و حمایت قرار نمی گیرند.

وی به نقش موثر و برجسته پزشکی قانونی اشاره کرد و افزود: مسئولان کشور ما به این سازمان اهمیت نمی دهند.

این مقام مسئول با اعلام اینکه دادگستری استان با هزار و 700 نفر کمبود نیرو مواجه است افزود: با پیگیری لازم تنها 10 درصد آن قابل انجام است.

وی با بیان اینکه در بخش قضایی تعداد250 نفر قاضی کم داریم، گفت: در سال گذشته برخی قضات تا 200 پرونده را رسیدگی کردند.

کد خبر 1598202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha