پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۸:۲۱

مهدوی:

پیشرفت علمی نیازمند اخلاق است

پیشرفت علمی نیازمند اخلاق است

علی آبادکتول - خبرگزاری مهر: رئیس هسته پژوهشی زنان دانشگاه آزاد علی آبادکتول گفت: پیشرفت در عرصه های علمی تنها با حصول مدارج عالی حاصل نمی شود بلکه نیازمند رعایت اخلاق است.

به گزارش خبرنگار مهر، ملیحه مهدوی عصر چهارشنبه در اولین همایش نظریه پردازی زنان و خانواده در واحد علی آباد کتول بااشاره به این مطلب که زن بایست بعنوان فردی که نقش والای مادری را در جامعه بر عهده دارد اخلاق مدار باشد، بر الگوپذیری از حضرت فاطمه زهرا (س) در همه ابعاد شخصیتی و اخلاقی تاکید کرد.

وی گفت: اگر زنان با اعتماد به نفس و خودباوری هدف مشخصی را دنبال نمایند در کلیه عرصه ها موفق خواهند بود.
 
دکتر مهدوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این مطلب که زنان در ذات و صفات فرقی با مردان ندارند از کلیه خواهران دانشجو درخواست کرد تا با خودباوری ، پشتکار و بصیرت افزایی در برابر دیدگاههای خرافی و عوام فریب دشمنان مبنی بر عدم صلاحیت زنان در مسائل علمی و فرهنگی ایستادگی نمایند. 

گفتنی است در پایان این همایش به سه تن از برگزیدگان مسابقه انسان کامل نوشته شهید استاد مرتضی مطهری جوائزی اهدا شد.
کد خبر 1598386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha