پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۴۳

احتمال افزایش تنش در روابط روسیه و آمریکا/ دیدار پوتین با اوباما لغو شد

احتمال افزایش تنش در روابط روسیه و آمریکا/ دیدار پوتین با اوباما لغو شد

دفتر ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد "ولادیمیر پوتین" قصد ندارد در نشست هفته آینده گروه 8 که در مریلند برگزار می شود، شرکت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، رئیس جمهوری جدید روسیه غایب بزرگ نشست 8 کشور صنعتی جهان موسوم به گروه 8 در مریلند آمریکا است.
 
بر این اساس، با این تصمیم پوتین، برنامه دیدار وی با "باراک اوباما" نیز که قرار بود با هدف برآورد اولیه مسکو و واشنگتن از آینده مناسبات دو جانبه پس از روی کار آمدن رئیس جدید کرملین در کمپ دیوید برگزار شود، لغو می شود.

مقامات کاخ سفید می گویند پوتین پس از مکالمه تلفنی با اوباما از اعزام "دیمیتری مدودف" نخست وزیر روسیه که طی سه سال گذشته روابط نزدیکی با واشنگتن برقرار کرده به نشست مذکور خبر داده است.
 
این در حالی است که انصراف پوتین از سفر به آمریکا گمانه زنی ها درباره بروز تنش میان مسکو و واشنگتن با روی کار آمدن رئیس جمهوری جدید روسیه را افزایش داده است.
 
گفتنی است در نشست گروه 8 در کمپ دیوید ایالت مریلند آمریکا که روزهای هجدهم و نوزدهم می (29 و 30 اردیبهشت) برگزار می شود همچنین اوباما با "فرانسوا اولاند" رئیس جمهوری جدید فرانسه برای نخستین بار دیدار خواهد کرد.
کد خبر 1598652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha