به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی سقائیاننژاد ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاحیه هشتمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی اظهار داشت: تمام برگزارکنندگان این جشنواره به دنبال برجسته کردن اهداف این جشنواره هستند.
وی با بیان اینکه تمام تلاش جوانان کشور و متولیان برگزاری جشنواره شیخبهایی باید در راستای خوداتکایی، خودباوری و هویتبخشی به جامعه بزرگ ایرانیان باشد، تصریح کرد: جشنواره شیخبهایی یکی از پنج فستیوال برتر ملی است.
شهردار اصفهان با اشاره به اینکه مزین کردن این جشنواره با نام علامه شیخ بهایی و برگزاری آن در اصفهان بسیار با یکدیگر مناسبت دارد، تاکید کرد: جشنواره شیخ بهایی ترویج فنآفرینی است که این موضوع در دهه پیشرفت و عدالت موتور محرک توسعه در سال 1391 که به نام حمایت از تولید ملی و سرمایه و کار ایرانی است، به شمار میرود.
وی ادامه داد: یکی از اهداف جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی هویتبخشی به ایدههای ایرانی محسوب میشود.
سقائیاننژاد با بیان اینکه همه این اقدامات در حالی است که در قرن 21 بحران هویت از یک سو از مرزها و کشورهای دیگر وارد ایران میشود و با عناوینی چون فناوری و نوآوری تهاجم فرهنگی را برای جوانان ایران اسلامی رقم میزند، اظهار داشت: از این رو پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان نقش برجستهای در حمایت از ایدههای جوانان ایرانی دارد.
وی گفت: این علامه بزرگوار در تمام ابعاد مهندسی، نویسندگی، فقاهت و علوم مختلف تبحر فراوانی داشت و بدون شک اگر شیخ بهایی اینجا بود پیامش برای این جشنواره احیای هویت دینی و بازسازی تمدن ایرانی بود.
شهردار اصفهان با اشاره به اینکه اشراف بر تاریخ و فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، شناخت چهرههای برجسته ایران زمین مانند ابوریحان بیرونی، ابن سینا، فارابی، میرداماد، شیخ طوسی و نیز احیای هویت دینی و بازسازی تمدن اسلامی از جمله این مؤلفهها است، تاکید کرد: اصفهان جایگاه تلاقی ایمان، دانش، فرهنگ و هنر است.
وی با بیان اینکه اصفهان در سه دوره پایتخت ایران اسلامی بوده و این پیوستگی فرهنگی پشتوانه محکمی برای انقلاب اسلامی ایران بوده است و به نوعی فلسفه صدرایی حامی نظام اسلامی بوده است، اضافه کرد: در سال 2006 اصفهان پس از مکه به عنوان پایتخت جهان اسلام شناخته شد که به طور حتم ویژگیهای برجستهای در این شهر بوده که توانسته پس از مکه چنین افتخاری را کسب کند.
سقائیاننژاد با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ فناوری و نوآوری یکی از خواستههای افرادی چون شیخ بهایی از جوانان کشور است و مسئولان نیز موظفند حمایت از فارغالتحصیلان و افرادی که علم را در دستور کار قرار میدهند را انجام دهند و با تاسیس کشورهای دانش بنیان که اساس آن احیای هویت، خودباوری و خوداتکایی جوانان ایران است را رقم بزنند، تصریح کرد: نقش توسعهای شهرها در کشور و ارگانها در حرکتهای اقتصادی در شهرها بسیار مهم است.
نظر شما