پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۱۸

رضایی در گفتگو با مهر:

کشتی‌گیران مستعد رده‌های پایه قم به لیگ منطقه‌ای کشور اعزام می‌شوند

کشتی‌گیران مستعد رده‌های پایه قم به لیگ منطقه‌ای کشور اعزام می‌شوند

قم - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت کشتی استان قم گفت: کشتی‌گیرانی که از استعدادیابی رده‌های سنی پایه شناسایی شده‌اند در لیگهای آزاد و فرنگی منطقه‌ای کشتی کشور برابر حریفان به روی تشک می‌روند.

احمد رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برگزاری رقابت‌های کشتی لیگ منطقه‌ای کشور از تیرماه،  از مشخص شدن حریفان تیم های کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان و جوانان در مسابقات لیگ منطقه ای قهرمانی کشور خبر داد.

وی اظهار داشت: امسال مسابقات لیگ منطقه ای کشتی کشور برای دومین سال متوالی برگزار می شود و طی آن هیئت های کشتی استان های مختلف می توانند در دو رده سنی نوجوانان و جوانان کشتی آزاد و فرنگی در این مسابقات شرکت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به پتانسیل بسیار خوبی که در کشتی فرنگی قم وجود دارد، هیئت کشتی استان قم نیز دو تیم در دو رده سنی نوجوانان و جوانان در پیکارهای رشته فرنگی دومین دوره لیگ منطقه ای کشتی کشور شرکت خواهد داد.

دبیر هیئت کشتی استان قم افزود: در حال حاضر برترین کشتی‌گیران قم در اردوی آماده سازی زیر نظر کادر فنی تیم های کشتی نوجوانان و جوانان خود را برای حضوی قوی در رقابت‌های کشتی فرنگی منطقه‌ای قهرمانی کشور آماده می کنند.

برگزاری لیگ منطقه‌ای در دو رشته آزاد و فرنگی

وی در ادامه بیان کرد: پیکارهای دومین دوره لیگ منطقه ای کشتی کشور در هر دو رشته آزاد و فرنگی با حضور کشتی‌گیران استان های مختلف کشورمان برگزار می‌شود ولی هیئت کشتی استان قم تنها در رشته فرنگی نوجوانان و جوانان دو تیم خواهد داشت.

رضایی ادامه داد: این مسابقات فرصت مغتنم و بسیار خوبی است که در آن چهره های مطرحی در هر دو رشته آزاد و فرنگی شناسایی شده و زیر نظر مربیان کاردان کشتی به عنوان نسل آینده کشتی کشورمان مورد پرورش و تعلیم علوم روز این رشته ورزشی قرار بگیرند.

رقابت کشتی گیران آزاد و فرنگی در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان

دبیر هیئت کشتی استان قم تصریح کرد: با توجه به اینکه رقابت‌های لیگ منطقه ای در دو رده سنی نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود، فدراسیون کشتی تصمیم گرفت میزبانی این مسابقات را از هفته اول تیر ماه سال جاری و بعد از پایان امتحانات پایان سال تحصیلی کشتی گیران برگزار کند.

وی با ابراز رضایت از وضعیت فرنگی کاران قمی برای شرکت در مسابقات کشتی منطقه‌ای کشور، اظهار داشت: آمادگی اعضای تیم‌های نوجوانان و جوانان کشتی فرنگی قم، نتیجه زحمات بی شائبه و تلاش تمام زحمتکشان هیئت کشتی استان است که با تلاش های شبانه روزی سعی می‌کنند تا کشتی قم جایگاهی مناسب را در میان استان‌های کشتی خیز کشور به دست بیاورد.

قرار گرفتن قم در گروه نخست مرحله مقدماتی

رضایی در ادامه با اشاره به گروه بندی صورت گرفته از تیم های مختلف در نخستین دوره لیگ کشتی منطقه ای کشور، ابراز داشت: در رقابت های رشته فرنگی و در رده سنی نوجوانان تیم کشتی فرنگی نوجوانان قم در گروه دوم با تیم های تهران، البرز، سمنان و مرکزی همگروه است.

منطقه یک: مازندران، خراسان رضوی، توابع تهران، گلستان و خراسان شمالی
منطقه دو: تهران، البرز، سمنان، قم و مرکزی
منطقه سه: قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و گیلان
منطقه چهار: کرمانشاه، همدان، لرستان، کردستان و ایلام
منطقه پنج:‌ اصفهان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد و بوشهر
منطقه 6: فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، هرمزگان و خراسان جنوبی

کد خبر 1598851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha