به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد رضا نقدی ظهر پنجشنبه در جمع بسیجیان عشایر کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: لازم است راهکارهای افزایش مشارکت بسیج در حمایت از کار، تولید و سازندگی کشور و شکوفایی توانمندیهای اقتصادی این استان مورد بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه رونق تولید و کار، نیازمند عزم عمومی و مشارکت نخبگان و شخصیتهای علمی و فرهنگی در این زمینه است، عنوان کرد: خانواده های شهدا به عنوان روشنگران صدیق جامعه نیز باید نقش خود را در عرصه های اجتماعی و کار و تولید به خوبی ایفا کنند.
نقدی همچنین با بیان اینکه جامعه عشایر ایران مولد اقتصاد و جزو پیش قراولان جبهه اقتصادی در کشور است، گفت: باید با حمایت و برنامه ریزی اصولی سهم این جامعه فعال را در تولیدات ملی افزایش دهیم.
وی از احیاء شورای عالی بسیج عشایری ایران خبرداد و اظهار داشت: با تشکیل مجدد این شورا بسیاری از مشکلات جامعه عشایر کشور مرتفع می شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور همچنین با بیان اینکه عشایر این استان در ولایتمداری و دفاع از ارزشهای انقلاب سرآمد و همواره جلودار هستند، گفت: تقدیم یک هزار و 800 شهید در زمانی که جمعیت استان به 300 هزار نفر نمی رسید گواهی روشنی بر این ادعاست.
نقدی بیان داشت: عشایر این مرز و بوم همیشه در پاسداری از ایران اسلامی در خط مقدم قرار دارند و این را در همه صحنه های دفاع از نظام به اثبات رسانده اند.
نظر شما