پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۱۸

جلالی پیش از بازی با پرسپولیس:

احساس می‌کنم این آخرین بازی من در فولاد است/ می‌خواهم باخاطره خوش بروم

احساس می‌کنم این آخرین بازی من در فولاد است/ می‌خواهم باخاطره خوش بروم

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان گفت: احساس می‌کنم بازی برابر پرسپولیس، آخرین روز حضور من در باشگاه فولاد خواهد بود و امیدوارم این بازی با نتیجه خوبی به پایان برسد و با خاطره‌ای خوش اینجا را ترک کنم.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مطبوعاتی پیش از مسابقه فولادخوزستان - پرسپولیس، عصر پنجشنبه برگزار شد. این نشست خبری طبق روال گذشته در سالن کنفرانس هتل فجرسپاه اهواز و با حضور سرمربیان و مدیران رسانه‌ای دو باشگاه برگزار شد که البته دستیار مصطفی دنیزلی به جای وی به کنفرانس آمد.

براساس اعلام سایت باشگاه فولادخوزستان، مجید جلالی، سرمربی فولادخوزستان در ابتدای این نشست گفت: آنچه که در بازی با پرسپولیس برای ما اهمیت زیادی دارد این است که مسابقات را خوب تمام کنیم و پایان خوبی داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: در فولادخوزستان کارهای مثبتی انجام شده که بسیار باارزش هستند. ما عده‌ای بازیکن جوان و بومی به خدمت گرفتیم و در لیگ برتر به آنها میدان دادیم و به نوعی از بازی رسیدیم که یکی از بهترین انواع بازی است که هم اکنون در لیگ مشاهده می‌شود.

سرمربی تیم فولادخوزستان ادامه داد: در فصل جاری علیرغم اینکه از بازیکنان جوان و کم تجربه‌ای استفاده کردیم ولی به هیچ عنوان دغدغه سقوط نداشتیم و اگر چند هفته اخیر را در نظر نگیرید خواهید دید که از نظر نتیجه گیری هم عملکرد خوبی داشتیم و هنگامی که در رده ششم جدول بودیم بسیار به کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا امیدوار بودیم اما نمی‌دانم در این چند بازی اخیر چه گذشت که اینگونه ظاهر شدیم.

"قبول دارم که رتبه خوب و آنچه که به عنوان هدف در نظر گرفته بودیم به دست نیاوردیم"، وی با بیان این جمله افزود: من در چهار سال گذشته مربی پروازی نبودم و اینجا زندگی کردم. من فقط به همراه تیم از اهواز خارج می‌شدم و سپس به همراه تیم به اهواز باز می‌گشتم. اهداف و رویاهای بسیار بزرگی در ذهن خود داشتم و همیشه با خود می‌گفتم روزی از این باشگاه می‌روم که قهرمان آسیا شده باشم و به همین دلیل بود که پیشنهاد باشگاه‌های دیگر در این چند سال را رد کردم و البته منتی هم بر سر کسی نمی‌گذارم.

سرمربی تیم فولادخوزستان در مورد آینده خود در این باشگاه نیز گفت: وقتی یک باشگاه تا آخرین روز با مربی‌اش مذاکره نمی‌کند، یا او را نمی‌خواهد و یا در موردش تردید دارد که در هر دو حالت، احساس بدی به من دست داده است، البته ایرادی به مسئولان باشگاه نمی‌گیرم چون نظر آنهاست ولی همیشه فولاد را دوست خواهم داشت.

وی ادامه داد: احساس می‌کنم بازی برابر پرسپولیس، آخرین روز حضور من در باشگاه فولاد خواهد بود و امیدوارم این بازی با نتیجه خوبی به پایان برسد و با خاطره‌ای خوش اینجا را ترک کنم.

مجید جلالی در مورد پیشنهادهای دریافتی خود نیز گفت: در روزهای اخیر چند تماس از باشگاه‌های دیگر داشتم ولی همه آنها را به بعد از بازی با پرسپولیس موکول کردم و هیچ مذاکره‌ای با آنها نداشته‌ام.

اما محسن عاشوری دستیار سرمربی پرسپولیس نیز در غیاب مصطفی دنیزلی که هم اکنون در ترکیه بسر می‌برد، در این نشست حضور یافت و پاسخگوی سئوالات اصحاب رسانه شد.

عاشوری در مورد بازی با فولاد گفت: این دیدار از حساسیت خاصی برای دو تیم برخوردار نیست ولی به لحاظ اینکه در فصل جاری توقعات را برآورده نکرده‌ایم و از سوی دیگر فولاد نیز تیم خوبی است و همواره بازیکنان خوبی را به فوتبال کشور معرفی کرده است، انتظار داریم این بازی نیز به مانند دیدارهای قبلی دو تیم بازی جذابی از کار درآید.

وی در ادامه از این دیدار به عنوان یک بازی تدارکاتی پیش از مسابقه با الشباب امارات در لیگ قهرمانان یاد کرد و افزود: به برخی از بازیکنان استراحت داده‌ایم تا انرژی خود را برای این دیدار حساس ذخیره کنند.

مربی پرسپولیس در مورد دلیل غیبت سرمربی این تیم نیز گفت: وی با هماهنگی مسئولان باشگاه به ترکیه رفته تا مشکلات شخصی خود را حل کند و به محض حل این مشکلات، به تهران باز می‌گردد و به کار خود ادامه می‌دهد.

محسن عاشوری همچنین افزود: برای این بازی چند بازیکن محروم و مصدوم داریم و دست‌مان آنقدر باز نیست که بتوانیم تمام تفکرات مصطفی دنیزلی را در زمین پیاده کنیم. البته نفرات ذخیره ما تفاوت خیلی فاحشی با نفرات اصلی ندارند و بخوبی از پس این بازی بر می‌آیند.

کد خبر 1599164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha