به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله باریک بین در خطبه های نماز جمعه این هفته قزوین که در مسجد النبی (ص) برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، گفت: فاطمه زهرا(س) اسوه عفت، پاکدامنی، همسرداری، تربیت فرزند و ایثار و شجاعت است و بانوان کشورمان باید الگوی دینداری و زندگی را از آن حضرت بیاموزند.
وی افزود: نگاه غرب به زن تنها از منظر مادی و برای بهره برداری های غیر اخلاقی است اما اسلام از منظر کرامت انسانی و متعالی به زن نگاه می کند و استحکام خانواده و سلامت جامعه را مدیون آنها می داند.
خطیب جمعه قزوین تصریح کرد: حضور بانوان کشورمان در عرصه های مختلف بیانگر توجه نظام اسلامی به توانمندی های زنان و استفاده از مشارکت آنها در پیشرفت و توسعه کشور است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین در ادامه به سالروز ولادت امام راحل (ره) هم اشاره کرد و گفت: امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی توانست کشور را از دست رژیم طاغوت رها کند و امروز بیداری جهان اسلام نیز نشات گرفته از تفکر و اندیشه های والای امام راحل است.
وی در خصوص روز جهانی خانواده نیز مطالبی گفت و اظهار داشت: زنان در تقویت بنیان خانواده نقش اساسی دارند و به همین دلیل دشمنان در توطئه های جدیدشان سست کردن بنیان خانواده ها را نشانه گرفته اند تا با رواج بی بندوباری و بی توجهی به بنیان خانواده به آسیب های اجتماعی بیشتر در کشور دامن زده شود.
آیت الله باریک بین با اشاره به روز کثیف هم گفت: در این روز که حکومت بی ریشه اسرائیل در جهان ریشه دوانید و با ترویج نژادپرستی خود را به جهان تحمیل کردند تنها با مبارزه قاطع با این رژیم می توان نجات فلسطینیان را محقق کرد.
نظر شما