پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۳۹

میردامادی:

بانوان اصفهانی سهم عمده‌ای در ساماندهی مدارس مناطق محروم دارند

بانوان اصفهانی سهم عمده‌ای در ساماندهی مدارس مناطق محروم دارند

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون بانوان مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اصفهان گفت: طی 10 سال گذشته مدارس روستایی بسیاری در سطح استان وجود داشته که بانوان خیر اصفهانی با فعالیتهای خود وضعیت نامناسب این مدارس را ساماندهی کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، زهره میردامادی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بانوان فعال موجود در این ستاد همواره در کنار این مجمع و همراه با به فعالیت در عرصه مدرسه‌سازی پرداخته‌اند، اظهار داشت: این بانوان علاوه بر اینکه مشوقی برای سایر افراد در امر مدرسه‌سازی هستند، نقش بزرگی را در عرصه تعلیم و تربیت ایفا می‌کنند.

وی با بیان اینکه بانوان نیمی از جمعت موجود در کشور را تشکیل می‌دهند، ادامه داد: با توجه به این موضوع ستاد بانوان خیر مدرسه‌ساز در کنار مجمع خیرین مدرسه‌ساز فعال است.

رئیس کمیسیون بانوان مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اصفهان تصریح کرد: طی 10 سال گذشته مدارس روستایی بسیاری در سطح استان وجود داشته که بانوان خیر اصفهانی با فعالیتهای خود وضعیت نامناسب این مدارس را ساماندهی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه چهاردهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز با هدف جذب بانوان خیر به سوی فعالیت‌در عرصه مدرسه‌سازی برگزار می‌شود، اضافه کرد: ستاد بانوان خیرین مدرسه‌ساز علاوه بر فعالیت در عرصه مدرسه‌سازی تاکنون دو جشنواره را در راستای تکریم و تجلیل از بانوان خیر در عرصه مدرسه‌سازی را برگزار کرده است.

میردامادی تاکید کرد: فعالیت بانوان خیر با فعالیتهای آقایان در این عرصه تفاوتی ندارد و این افراد همواره در عرصه تعلیم و تربیت گام بر می‌دارند.

کد خبر 1600277

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha