پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۳۷

رسولی خواستار شد:

تجهیز کتابخانه های میاندرود به رایانه

تجهیز کتابخانه های میاندرود به رایانه

میاندرود - خبرگزاری مهر: امام جمعه میاندرود از مسئولان کتابخانه های عمومی استان خواست تا نسبت به تجهیز کتابخانه های شهرستان به رایانه اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مجتبی رسولی ظهر شنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی مازندران با بیان اینکه امروز دغدغه کشور نیاز به کتاب های چاپی و کاغذی نیست افزود: اگر امروز از طریق اینترنت وصل به کتابخانه های بین المللی شویم تمام دغدغه ها در بحث کتاب و کتابخانه قابل حل است.

وی به تحقیق محور بودن مباحث در کشور اشاره کرد و گفت: نیاز امروز جامعه این است که در بحث نرم افزاری و دیجیتال و تبدیل کتابها به نرم افزارهای دیجیتالی وارد شویم.

امام جمعه میاندرود  به لذت خواندن کتاب اشاره کرد و گفت: البته لذتی که در خواندن کتاب های چاپی وجود دارد در اینترنت و نرم افزارهای دیجیتالی وجود ندارد.

رسولی از مسئولان خواست تا کتابخانه های شهرستان به کامپیوتر و اینترنت مجهز شده تا اگر نیاز مراجعه کننده ای از میان کتاب ها مرتفع نشد، بتواند از طریق اینترنت و کتابهای دیجیتال به مطلب مورد نظر دسترسی پیدا کند.

علی رجبی، فرماندار میاندرود از اختصاص و در نظر گرفتن مکانی جهت برگزاری نمایشگاه کتاب به صوه صورت فصلی و یا بین فصلی در این شهرستان خبر داد.

محمد اسماعیل امامزاده، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مازندران ، نخستین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان مازندران و جلسه نهضت مطالعه مفید این شهرستان به طور همزمان برگزار شد .

وی با بیان اینکه 60 کتابخانه فعال در استان وجود دارد تصریح کرد: باید در راستای تحقق سند چشم انداز، تعداد200 کتابخانه دیگر در استان تاسیس شود.

وی گفت: آمار های مجامع  رسمی کشور تایید می کند که سرانه کتابخوانی در کشور پایین بوده که از این میزان سرانه دعا و قرآن 12 دقیقه و سرانه روزنامه و نشریه 44 دقیقه در روز است.

مدیر کل کتابخانه های مازندران با بیان اینکه ایران از نظر بهره بردن از فضای مجازی صاحب نام است افزود: سرانه استفاده از کتابخانه های مجازی تنها سه درصد است.

وی افزود: تنها در صورتی موضوع کتاب و کتابخوانی در راس مسائل فرهنگی قرار خواهد گرفت که مسئولان در راستای نهادینه سازی این امر اهتمام کنند.

دبیر انجمن کتابخانه های عمومی استان یادآور شد: تنها در صورتی می توان کتاب را به شکل دیجیتال در آورد که حق کپی رایت از سوی مولف آزاد باشد که به دلیل ممنوعیت این امر، در اکثر موارد جهت انجام اینکار باید هزینه های زیادی به مولف پرداخت شود.

 

کد خبر 1600288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha