به گزارش خبرنگار مهر، طاهر مهدی پور قبل از ظهر دوشنبه در جشن ازدواج و اهدای جهیزیه برای نوعروسان کمیته امداد پارس آباد افزود: برای تهیه این مقدار جهیزیه چهار میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه شده است.
وی عنوان کرد: 14 مورد از این تعداد جهیزیه توسط یکی از خیران شهرستان پارس آباد و 19 مورد دیگر نیز توسط کمیته امداد شهرستان تهیه شده است.
مهدی پور با اعلام اینکه جهیزیه های اهدائی توسط خیر نیکوکار به صورت کالا است، بیان کرد: برای تأمین هر کدام از این جهیزیه ها بیش از 15 میلیون ریال اهداء شده است.
وی اضافه کرد: جهیزیه های اهدایی توسط کمیته امداد شهرستان نیز بصورت نقد هستند که به حساب نوعروسان این شهرستان واریز شده است.
مدیر کمیته امداد شهرستان پارس آباد با بیان اینکه این خیر نیکوکار برای هر کدام از این نوعروسان مبلغ یک میلیون ریال نیز به عنوان هدیه سفر پرداخت کرده است، افزود: هزینه سفر به مشهد مقدس این تعداد زوج های جوان نیز توسط خیران تأمین شده است که در این خصوص 65 میلیون ریال به کمیته امداد شهرستان اهدا کرده اند.
به گفته وی "جمال رفیعی" خیر نیکوکاری است که بیشترین کمک را در بخش جهیزیه داشته است و حمایت خود را از سال 84 همزمان با ولادت حضرت زهرا(س) با تهیه جهیزیه برای 6 نفر از نوعروسان آغاز کرده است و تاکنون بالغ بر یک میلیارد و 280 میلیون ریال را برای تهیه جهیزیه 102 نفر از نوعروسان پرداخت کرده است.
موسسه سیدالشهدا برای 10 نفر جهیزیه اهدا کرد
همچنین همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمهی زهرا(س) و روز زن موسسه خیریه سید الشهداء (ع) اردبیل جهیزیه 10 نفر از نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد اردبیل را تهیه کرد.
مدیر کمیته امداد شهرستان اردبیل در این باره گفت: این نوعروسان بعد از دریافت جهیزیه ،در این روز مبارک روانه خانه بخت شده و زندگی مشترک خود را آغاز می کنند.
جلیل قدیمی تصریح کرد: این تعداد جهیزیه شامل یخچال و اجاق گاز و فرش بوده و ارزش ریالی آنها 65 میلیون برآورد شده است.
وی با اعلام اینکه کمیته امداد به عنوان یک نهاد حمایتی افتخار می کند که زمینهی ازدواج آسان را برای خانواده های تحت حمایت فراهم می کند افزود: با همکاری و مشارکت خیران در امر ازدواج امید می رود چنین امر خیری بیش از پیش توسعه و تداوم یابد.
نظر شما