پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۴۷

فیروز بخت:

کرج نیازمند ایجاد کمربندی است

کرج نیازمند ایجاد کمربندی است

کرج – خبرگزاری مهر: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج گفت: شهر کرج برای کاهش ترافیک و تسهیل در عبور و مرور به جاده کمربندی نیاز دارد.

مهرداد فیروز بخت در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره نبود کمربندی در کرج، اظهار داشت: شهر کرج برای کاهش ترافیک و تسهیل در عبور و مرور به جاده کمربندی نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج ادامه داد: هم اکنون مطالعات این طرح حوزه کرج به شهریار انجام شده است.

وی افزود: هیچ یک از این طرح ها رافع مشکل ترافیکی شهر کرج نیست بلکه برای رفع مشکل ترافیکی شهر باید برنامه ریزی دقیق و حساب شده کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج گفت: در این راستا طرح اجرای فیبرنوری در کرج در حال اجرایی شدن است و بعد از این طرح هم پروژه مانیتورینگ اجرایی می شود.

کد خبر 1601695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha