پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۲۲

یک مقام حماس هشدار داد؛

احتمال اجرای راهبرد اسیر کردن نظامیان صهیونیست

احتمال اجرای راهبرد اسیر کردن نظامیان صهیونیست

معاون رئیس دفتر حماس ضمن هشدار درباره پیامدهای به خطر افنادن جان هر یک از اسیران اعتصاب کننده فلسطینی، احتمال به اسارت گرفتن نظامیان صهیونیست را بعید ندانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "موسی ابومرزوق" گفت : در صورتی که هر یک از اسیران فلسطینی فوت کند، مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد که پیامدهای آن به ویژه برای ملت فلسطین در کرانه باختری و غزه خطرناک است.

وی تاکید کرد: موضوع اسیران، مبارزه را وارد بعد جدیدی کرده است که دامنه و عمق آن بسیار بیشتر از انتفاضه های سالهای 1987 و2000 است.

ابومرزوق بیان کرد: به نظر می رسد که اسرائیل به تعهدات خود بی توجه است و این نگرانی درباره سرنوشت دهها اسیری که دست به اعتصاب غذا زده اند، دو چندان می کند.

وی بیان کرد: اگر اسرائیل به تعهدات خود عمل نکند، مشکلات زیاد ایجاد می شود و جامعه جهانی و فعالان حقوق بشری باید اقدام فوری در این زمینه به عمل آورند.

ابومرزوق احتمال انجام عملیاتی مشابه اسارت گلعاد شالیت(از سوی حماس اسیر شد و بعدها با اسیران فلسطین مبادله شد) را بعید ندانست.

کد خبر 1602075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha