به گزارش خبرنگار مهر، همایون هاشمی دوشنبه شب در حاشیه بازدید از نمایشگاه جشنواره خدمت، اظهار داشت: در دولت نهم و دهم خدمات ارزنده ای در حوزه های مسکن، اشتغال و تهیه جهیزیه برای مددجویان زیر پوشش صورت گرفته که هدف همگی آنها، توانمندسازی و خودکفا شدن خانواده های تحت پوشش است.
وی ادامه داد: همچنین احداث مجتمع های فرهنگی، هنری و ورزشی به منظور خدمت رسانی مطلوب به مددجویان و بالا بردن ظرفیت ارائه خدمات در دولت های نهم و دهم، به صورت جدی پیگیری شد.
وی خراسان رضوی را پایتخت معنوی ایران دانست و اظهار کرد: به همین منظور در این دور از سفرهای استانی هیئت دولت، «طرح آفتاب» با وسعت خدمتدهی بیشتر و با هدف فراهم کردن شرایط سفر 10 هزار نفر از اعضای خانوارهای زیر پوشش به مشهد مقدس به تصویب رسید که به زودی اجرا می شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دستاوردهای به نمایش درآمده در نمایشگاه جشنواره خدمت، یک قطره از دریای خدمات دولت مهرورز به مردم شریف ایران محسوب می شود.
نظر شما