پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۴۳

آیت الله مجتهد شبستری:

مدرسه سازی انفاق در راه خداست

مدرسه سازی انفاق در راه خداست

تبریز – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه در تبریز مدرسه سازی را از مصادیق عمل صالح عنوان کرد و اظهار داشت: مدرسه سازی انفاق در راه خداست.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محسن مجتهد شبستری پیش از ظهر امروز سه شنبه در چهاردهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز آذربایجان شرقی گفت: در قرآن مجید هر کجا از ایمان سخن به میان آمده بلا فاصله از عمل صالح نیز یاد شده بطوریکه در 67 مورد، بعد از ایمان، کلمه عمل صالح آمده است.

وی افزود: در جامعه ما کثرت جمعیت از یک طرف و محدودیت فضاهای آموزشی از طرف دیگر و نیز فرسوده بودن فیزیک ساختمان های مدارس باعث شده امکانات و بودجه های دولتی کفاف تعمیر و تجهیز مدارس را نکند و به همین خاطر به کمک خیرین مدرسه ساز نیازمندیم این نواقص کامل شود.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه دین مبین اسلام، همواره مردم را به کسب علم، دانش و معرفت فرا خوانده است، گفت: بر همین اساس است که امروز می بینیم بی سوادی در کشور با درایت حضرت امام خمینی (ره) ریشه کن می شود.

آیت الله مجتهد شبستری با اشاره به ایجاد مدارس قرآنی و با بیان اینکه باید آموزش قرآن و مفاهیم آن به عنوان دغدغه اصلی مسئولان و مردم قرار گیرد، گفت: معارف و تفسیر قرآن کریم نیز باید در حد امکان در کلاس ها و برنامه های جنبی مانند نمازهای جماعت مدارس مطرح به نوجوانان و جوانان آموزش داده شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار داشت: دانش آموزان باید در کنار توجه و فراگیری مفاهیم ظاهری قرآن کریم، با معارف و محتوای قرآن نیز آشنا شوند.

کد خبر 1603048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha