پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۴۰

واکنش انورابراهیم:

فتوای حرام بودن تظاهرات استفاده ابزاری از دین است

فتوای حرام بودن تظاهرات استفاده ابزاری از دین است

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: رهبر مخالفان دولت مالزی با انتقاد از صدور فتوای "شورای فتوای ملی" این کشور مبنی برحرام بودن تظاهرات و تجمع غیر قانونی ، آنرا استفاده ابزاری از دین برای دفاع از ظلم دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری اینسایدر مالزی (Malaysian Insider)، معاون اسبق نخست وزیر مالزی که در یک تجمع سیاسی در ورزشگاهی در "شاه علم" برای هزاران طرفدارش سخن می گفت با اشاره به مواضع سیاسی این شورا گفت: دیدگاه این شورا نشان می دهد که مفتی ها تنها از طریق تبلیغات حزب حاکم (آمنو) رویدادهای کشور را دنبال می کنند.

وی با اشاره به حمایت این شورا از بهار عربی به ویژه در مصر و شمال آفریقا و مخالفت با آزادیخواهی در مالزی گفت: این شورا بهتر است به جای اکتفا به تبلیغات آمنو بیشتر مطالعه کرده و تاریخ بخواند.

رهبر مخالفان دولت مالزی با اشاره تاریخ صدر اسلام و ارزشهای اسلامی خطاب به شورای فتوای ملی گفت: ما برای دفاع از اسلام تظاهرات می کنیم.

یک هفته پس از برگزاری تظاهرات اعتراضی مخالفان دولت مالزی در کوالالامپور که با دخالت پلیس به خشونت گرایید، شورای فتوای ملی مالزی با صدور فتوایی حضور در تظاهرات غیر سازنده را حرام اعلام کرد.

بر اساس این فتوا شورش، ایجاد مزاحمت، تخریب اموال عمومی و تلاش برای سرنگونی دولت منخب مردم حرام اعلام شده است.
 

کد خبر 1603121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha