پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۸:۱۴

مظفری:

نقش ارتباطات در مهندسی فرهنگی بی بدیل است

نقش ارتباطات در مهندسی فرهنگی بی بدیل است

ساری - خبرگزاری مهر: نایب رئیس انجمن رسانه های مجازی مازندران گفت: نقش ارتباطات و رسانه در مهندسی فرهنگی بی بدیل است.

احمد مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نقش ارتباطات و رسانه در مهندسی فرهنگی بی بدیل بوده و فناوری اطلاعات و ارتباطات منشا خدمات عظیم و اثربخش در جامعه شده است.

وی افزود: استفاده از فناوریهای نوین و جدید از نیازهای اساسی نظام ارتباطی کشور بوده و دیگر بدون استفاده از این فنآوریها نمی توان مدعی یک ارتباط دوسویه و همه جانبه بود.

نائب رئیس انجمن رسانه های مجازی مازندران تاکید کرد: توجه به نظام جامع و کارآمد ارتباطاتی و رسانه‌ای و بکارگیری آن در دستگاههای اجرایی می تواند زمینه ارتباط دوسویه با مخاطبان را فراهم کرده و روابط عمومی ها را در نیل به اهداف سازمانی یاری کند.

وی نقش رسانه های مجازی را در جهت برقراری ارتباط مستمر ستود و افزود: اگر مدیران پایگاه ها و رسانه های خبری در تهیه و ارسال اخبار، آموزه‌های دینی و انقلابی و ارزش‌ های اخلاقی را مورد توجه قرار دهند می توانند در مهندسی فرهنگی و رسیدن به یک جامعه نمونه و الگو، پیشگام باشند.

مظفری، ایجاد محیط تعاملی، امکان دسترسی آسان به آخرین اطلاعات و اخبار مورد نیاز، انتقال بسیار سریع و با صحت و دقت بالای اطلاعات، کاهش هزینه ها و استفاده از سیستم های هوشمند و کارآمد را از مهمترین ویژگیها و امتیازات بهره گیری از اینترنت و فناوریهای نوین ذکر کرد.

وی از مسئولان روابط عمومی دستگاههای اجرای خواست تا برای رسیدن به جایگاه بایسته روابط عمومی در سازمان و تحقق اهداف سازمانی بهره گیری از تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی را در اولویت قرار دهند.

مظفری به نقش مهم رسانه های مجازی مازندران در عرصه تولید خبر و گزارش اشاره کرد و گفت: امروزه نقش و جایگاه مهم خبرگزاری ها و رسانه های مجازی در عرصه اطلاع رسانی برکسی پوشیده نیست و بسیاری از رسانه های مکتوب از اخبار تولیدی رسانه های مجازی بهره می برند.

وی بیان داشت: مازندران از نظر تعداد پایگاههای فعال خبری و تحلیلی یکی از استانهای پیشتاز و سرآمد است.

وی روز جهانی ارتباطات را به کلیه دست اندکاران حوزه ارتباطات کشور به ویژه مدیران و مسئولان روابط عمومی مازندران تبریک گفت و افزود: اطلاع رسانی مناسب، مشارکت جویی، همگرایی با مخاطبان، تبلیغ مناسب و ترغیب و اقناع زمانی در سازمان محقق می شود که روابط عمومی بتواند وظایف خود را بر محور ارتباطات با بهره گیری از فناوریهای روز بنا نهد.

کد خبر 1603177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha