پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۱:۰۸

وزیر جهاد کشاورزی:

یک میلیون و 150 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به آبیاری نوین مجهز شد

یک میلیون و 150 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به آبیاری نوین مجهز شد

مشهد - خبرگزاری مهر: وزیر جهاد کشاورزی، بازسازی و بهسازی 25 درصد از مرغداری های کل کشور را از دستاوردهای این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: یک میلیون و 150 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به آبیاری نوین مجهز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان ظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان جوین گفت: قرار گرفتن یک میلیون و 150 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور زیر پوشش شیوه های نوین آبیاری از اقدامات مهمی است که در دولت های نهم و دهم روی داده است.

وی ضمن تاکید بر لزوم تسریع در روند حرکت کشاورزی کشور به سمت صنعتی شدن اظهار داشت: دولت سهم خود را با تقبل 85 درصد از هزینه های اجرای این قبیل طرح ها در قالب وام بلاعوض، ادا نموده است.
 
وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در اختیار قرار دادن زمین و وام ارزان قیمت به سرمایه گذاران برای ایجاد صنایع تبدیلی از دیگر موارد در حال انجام است.

وی گفت: قیمت گذاری محصولات کشاورزی از جمله مسائل این حوزه است که ساماندهی آن در زمره اولویت ها قرار دارد.
 
وی برقرار کردن ارتباطی نزدیک با مردم و انطابق مصوبات با اقدامات اجرایی را از دیگر ثمرات سفرهای استانی دانست.
 
وزیر جهاد کشاورزی گفت: هرچند کارهای بر زمین مانده در حوزه کشاورزی فراوان است اما دستاوردهای نظام به ویژه در سال های اخیر غیر قابل انکار و اغماض است.
 
وی ادامه داد: تحریم های کشورهای غربی که با هدف در تنگنا قرار گرفتن ملت ایران صورت می گیرد نیز ناشی از احساس ضعف آنان در برابر قدرت ناشی از اتحاد ملت است.
کد خبر 1603450

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha