محمد فیضی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: قرار است به منظور پاسداشت یکصد و دهمین سفر ریاست جمهوری، جشنواره ای به نام مبارک "علی بن ابی طالب(ع)" در ماه مبارک رمضان به میزبانی استان تهران در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شود.
وی اظهار داشت: این جشنواره به همان شکل مقدماتی که در مشهد مقدس برگزار شد، با شاکله تخصصی تر با مشارکت همه وزارتخانه ها و استانداری های سراسر کشور در صورت موافقت مسئولان برگزار خواهد شد.
موافقت شفاهی معاون اجرایی رئیس جمهور
مشاور استاندار تهران ادامه داد: معاون اجرایی رئیس جمهور به صورت شفاهی با این موضوع موافقت کرده، اما منتظر نظر موافق شخص رئیس جمهور و معاون اول وی هستیم.
وی درباره جشنواره پاسداشت یکصدمین سفر رئیس جمهور که در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: جشنواره دستاوردهای سفرهای استانی رئیس جمهور و هیئت دولت از 21 اردیبهشت ماه تا 27 اردیبهشت به مدت یک هفته در محل دائمی نمایشگاه شهر مشهد در معرض دید و افکار عمومی قرار گرفت.
فیضی اضافه کرد: در این جشنواره که غرفه شماره یک آن متعلق به استانداری تهران بود، دستاوردهای چهار دور سفر ریاست جمهوری در استان تهران ارائه شد.
پاسخ به یک میلیون و 200 هزار نامه
وی یادآور شد: پاسخ به یک میلیون و 200 هزار نامه، اجرای یکهزار طرح عمرانی، فرهنگی و خدماتی، حل مسایل و مشکلات متقاضیان در زمینه های مسکن، انواع وام خودرو، کالا، قرض الحسنه، درمان، ودیعه مسکن و ...، مسئله اشتغال و مشکلات اساسی مردم در زمره این برنامه های استان بود که انجام شد.
این مسئول افزود: بازدید هشت وزیر، 23 معاون وزیر و 35 هزار نفر از اقشار مختلف مردم طی هفت روز در حیطه استان تهران در زمره این اقدامات بود.
وی بیان کرد: دستاوردهای چهار دور سفر ریاست جمهوری به استان تهران در قالب آمار، بروشور، ماکت بود.
این مسئول افزود: هدایای استان تهران شامل لوح و پرچم، پلاک های "یا فاطمه الزهرا(س)" و قاب مزین به تصویر حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری در سطح گسترده بین بازدید کنندگان توزیع شد.
شعری که توسط شهروند تهرانی سروده شده بود، به رئیس جمهور اهدا شد
وی عنوان کرد: همچنین شعری که توسط شهروند تهرانی سروده شده بود، به رئیس جمهور اهدا شد تا در موزه دستاوردهای دولت و نهاد ریاست جمهوری نگهداری شود.
دبیر کمیته اجرایی جشنواره یکصدمین سفر ریاست جمهوری در استان تهران ادامه داد: در این شعر دستاوردهای چهار دور سفر ریاست جمهوری به 14 شهرستان استان تهران در قالب جلوه های ماندگار عنوان شده بود و به عنوان قدردانی از رئیس جمهور به وی اهدا شد.
وی یادآور شد: ویژگی استان تهران در نمایشگاه دستاوردهای دولت این بود که فقط صرف دستاوردهای چهار دوره سفر کار شده بود و آنچه که در نمایشگاه جلوه کرد و تهران را شاخص نشان داد، همین موضوع بود.
نظر شما