پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۱۱

اصغری اعلام کرد:

تأسیس 35 دهیاری نوبنیاد در آذربایجان شرقی

تأسیس 35 دهیاری نوبنیاد در آذربایجان شرقی

تبریز – خبرگزاری مهر: مدیرکل امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی اعلام کرد: طی سال گذشته 35 دهیاری نوبنیاد در روستاهای این استان تاسیس و آغاز به کار کرده اند.

صفر اصغری ظهر امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در محل استانداری اظهار داشت: با تاسیس 35 دهیاری نوبنیاد، هم اکنون هزار و 73 دهیاری در آذربایجان شرقی فعالیت دارند که در روستاهای بالای 250 نفر جمعیت مستقرند.

وی اظهار داشت: اعتبار سال گذشته دهیاری های آذربایجان شرقی 250 میلیارد ریال بود که در مقایسه با سال پیش از آن 100 درصد رشد داشته است.

به گفته مدیرکل امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی علاوه بر اعتبار مزبور، 100 میلیارد ریال نیز از محل عوارض خارج از حریم، برای دهیاری های استان تخصیص یافته بود.

اصغری، وظیفه اصلی دهیاری ها را بهسازی معابر عمومی روستاها، برنامه ریزی برای جمع آوری زباله و پسماندهای روستایی، احداث و فعالیت غسالخانه ها و ساماندهی گلزار شهدا دانست و گفت: در برخی روستاها، دهیاری ها حمل و نقل روستایی را ساماندهی کرده و خانه های عالم را نیز ایجاد می کنند.

وی جمعیت روستایی آذربایجان شرقی را یک میلیون و 282 هزار نفر اعلام کرد و افزود: این میزان، 29 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهد.

مدیرکل امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی اضافه کرد: در حال حاضر، دو هزار و 730 روستای دارای سکنه و 359 روستای فاقد سکنه در استان وجود دارد.

کد خبر 1604003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha