به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی ظهر چهارشنبه در هجدهمین همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران افزود: وکلا باید حقوق دیگران را رعایت کنند و در دفاعیات خود به میزان جرم و خطای موکل خود نیز آشنا بوده و حق را باطل نکنند.
وی اظهار داشت: اساس و مبنای دفاع از موکل توسط وکیل باید عدالت باشد و حق الله و حق الناس از هم جدا شده تا بتوان قانون را که یک اصل کلی است، رعایت کرد و به همین دلیل وظیفه و رسالت افراد وکیل در نظام اسلامی ویژه است و باید افراد شان و جایگاه خود را به خوبی مورد توجه قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در کردستان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: وکلا باید در کار خود اعتماد سازی کنند و با جلب اعتماد مردم نسبت به خود از حق آنها دفاع کنند و این اعتماد سازی وکلا زمینه را برای فعالیت های بهتر در سطح جامعه برای آنها فراهم می کند.
حجت الاسلام حسینی شاهرودی در ادامه گفت: اعتماد مردم نسبت به کانون وکلا به وسیله سلامت در کار آنان ایجاد می شود و اگر وکلا سلامت کاری را سرلوحه کار خود قرار دهند جایگاه و شأنشان در بین مردم حفظ می شود.
وی در پایان سخنان خود افزود: وکلا باید همیشه انصاف و عدل را در کار خود رعایت کنند و حاضر نشوند به هر قیمتی حق کسی را باطل کنند.
هجدهمین همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران با حضور نماینده ولی فقیه در استان، رئیس کل دادگستری کردستان، رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران و اعضای کانون های سراسر کشور در سنندج برگزار شد.
نظر شما