پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۲۳

اخبار انتظامی قم/

اجرای طرح پاکسازی واحدهای صنفی عطاری/دستگیری قاتل

اجرای طرح پاکسازی واحدهای صنفی عطاری/دستگیری قاتل

قم - خبرگزاری مهر: اجرای طرح پاکسازی واحدهای صنفی عطاری، دستگیری قاتل، کشف بیش از ۱۹ کیلوگرم تریاک، راه اندازی استودیو پلیس در صدا و سیمای قم و نقش بی‌بدیل رسانه در افزایش احساس امنیت در جامعه موثر است از عناوین اخبار انتظامی قم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم در اجرای طرح پاکسازی واحدهای صنفی عطاری از چندین واحد صنفی بازرسی به عمل آوردند.

در بازرسی به عمل آمده تعداد قابل توجهی کپسول و قرص ترمادول، شربت و قرص متادون، کپسول، پودر و اسپری غیر مجاز کشف و تعداد چهار نفر متهم نیز در این ارتباط دستگیر شدند.

قاتل پس از ارتکاب قتل خود را به پلیس تسلیم کرد

در پی اطلاع ماموران کلانتری ۳۰ قم از وقوع درگیری، بلافاصله به محل حادثه اعزام و مشخص شد فردی در حین درگیری بر اثر اصابت چاقو به سینه مجروح و جهت مداوا به بیمارستان منتقل شده ولی به علت شدت جراحات وارده بر
روی تخت بیمارستان جان سپرده است.

ضارب ابتدا از محل درگیری متواری ولی پس از اندکی به صورت خود معرف به کلانتری ۲۰ قم مراجعه کرد.

وی در تحقیقات پلیس اظهار کرد: مقتول برادر همسرش بوده که با چندی از دوستانش با وی درگیر و به ضرب و شتم او پرداختند و او نیز با چاقو به سینه مقتول ضرباتی وارد کرد که منجر به فوت وی شد.

کشف بیش از ۱۹ کیلوگرم تریاک

ماموران یگان امداد قم به یک دستگاه خودرو سمند با ۲ سرنشین مشکوک و به راننده دستور توقف دادند اما راننده خودرو بدون توجه به هشدار پلیس از محل متواری شد و در ‌‌نهایت با تعقیب و گریز پلیس مجبور به توقف شد.

ماموران بلافاصله مته‌مان را دستگیر و در بازرسی از داخل خودرو مقدار بیش از ۱۹ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و ضبط کردند.

راه اندازی استودیو پلیس در صدا و سیمای قم

مدیر کل صدا و سیمای استان قم با اشاره به گستردگی وظایف و ارائه خدمات نیروی انتظامی به مردم گفت: به خاطر گستردگی وظایف و تنوع در ارائه خدمات به مردم به ویژه در ایام نوروز و مناسبت‌های خاص پلیس رکن اصلی برنامه‌های صدا و سیما است.

بهرام محمدی نیا ادامه داد: فرماندهی انتظامی استان قم در حال تدارک و راه اندازی استودیو پلیس است و بخش عمده کار نیز انجام شده است لذا فرماندهی انتظامی استان در استفاده از فرصت‌های رسانه ملی پیشرو است و این اقدام به ارتقا احساس امنیت در جامعه کمک خواهد کرد.

نقش بی‌بدیل رسانه در افزایش احساس امنیت در جامعه موثر است

فرمانده انتظامی استان قم بیان کرد: از آنجایی که امنیت یک تولید اجتماعی به شمار می‌رود تک تک سازمان‌ها و نهاد‌ها به خصوص رسانه می‌توانند در تحقق این مهم نقش ایفا کنند.

سردار مهدی توکلی اضافه کرد: با توجه به توسعه رسانه‌ها در جوامع امروز، سازمانی موفق‌تر است که بتواند در این اوضاع و احوال مدیریت پردازش و اطلاع رسانی را به دست بگیرد.

وی خطاب به اصحاب رسانه اظهار کرد: با توجه به نقش رسانه‌ها در افزایش احساس امنیت باید تلاش کنند از هر گونه اخباری که باعث تشویش اذهان عمومی و به تبع آن کاهش احساس امنیت کمک می‌کنند بپرهیزند.

توکلی با اشاره به اینکه برقراری نظم و امنیت بدون همکاری و مشارکت مردم می‌سر نخواهد شد ادامه داد: رسانه در جلب مشارکت مردم با پلیس نقش بسزایی دارند چرا که مشارکت‌های مردمی منجر به افزایش احساس امنیت در جامعه می‌شود.

کد خبر 1604331

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha