پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۱۴

خیاطیان خبر داد:

ایجاد بانک اطلاعاتی شاعران در استان سمنان

ایجاد بانک اطلاعاتی شاعران در استان سمنان

گرمسار - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از ایجاد بانک اطلاعاتی و تدوین کتاب مشخصات شاعران استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هدایت الله خیاطیان عصر چهارشنبه در نشستی با هنرمندان و نمایندگان انجمن های ارشاد شهرستان گرمسار گفت: بانک اطلاعاتی برای شاعران راه اندازی و تدوین کتاب شاعران به همراه چند اثر از آنها انجام خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست گذاری های جدید در معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، بیان داشت: وقتی را در اختیار انجمنهای هنری قرار خواهیم داد تا موارد خود را بیان کرده و به یک چشم انداز مشترک برسند و موارد کاری شهرستانها پیگیری شود.

خیاطیان ادامه داد: صدور مجوز در موسسات و حوزه های مختلف بررسی شده و بعضا با صدور مجوز برای آنها موافقت شده است.

معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان افزود: با توجه به حجم بالای کارها، محدودیت ها نیز افزایش یافته پس باید ظرفیت خود را بسنجیم و به اندازه توان به امور بپردازیم.

خیاطیان تصریح کرد: شهرستان گرمسار قابلیت های بالایی دارد و در همه زمینه ها رشد چشمگیری داشته البته اشکالاتی نیز در این حوزه و هم فعالان این عرصه وجود دارد که قابل بررسی است و باید با تعامل هر چه بیشتر این مشکلات را رفع کنیم.

معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در پایان گفت: در شعر و هنرمان نباید تنها به فرهنگ بومی توجه شود بلکه در سطح کشوری نیز باید آنها را بحث و بررسی کنیم.

کد خبر 1604342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha