پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۸:۵۸

دادبود مطرح کرد:

ایجاد ظرفیتهای جدید با برون‌سپاری خدمات شهری

ایجاد ظرفیتهای جدید با برون‌سپاری خدمات شهری

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: با برون سپاری خدمات شهری ظرفیت جدید ایجاد می‌شود و کیفیت ارائه خدمات متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا دادبود عصر چهارشنبه در جمع شهرداران کشور در گرگان افزود: اجرای درست طرح و قرارگرفتن موضوعات درجای خودش  باعث بالندگی، نشاط و پویایی نیروها خواهد شد.

وی گفت: نگاهی که در همایش ملی برون سپاریی وجود دارد در کنار مباحث علمی نیازمند تدوین است و باعث می شود ما زودتر به مقصود خود برسیم و امیدواریم در این جلسه شاهد خروجی خوبی باشیم.

محمد پژمان شهردار شهر مشهد مقدس نیز گفت: شهرداریهای کشور در آغاز شکل گیری خود به این گستردگی نبود.

وی اشاره به درصد جمعیت شهری وروستای کشور کرد و گفت: در گذشته تعداد جمعیت روستائیان ما 70 درصد بود و جمعیت شهری نیز 30 درصد که این آمار درحال حاضر برعکس شده است.

وی افزود :این ضرورت ایجاد می شود تا یک تجدید نظر انجام گیرد و زمانی این ظرفیت وجود دارد که درحوزه مدیریت بهره گیری صورت گیرد.

پژمان با بیان اینکه هم به لحاظ شخصی وهم به لحاظ تخصصی برون سپاری یک باور است گفت: افراد صالحی وجودارند که اگر این نگاه باشد می توانیم به سمت خصوصی حرکت کنیم.

وی خاطر نشان کرد :به لحاظ تجربیات که درکلان شهر داریم، بخش های خصوصی را ایجاد کنید و به آموزش وتقویت  آنها بپردازید تا بتوانند جزئی از بازوان شما شوند.

وی به سرمایه گذاری بخش های خصوصی اشاره کرد و گفت: یکی از نکات مهم در بخش خصوصی تجمع قراردادهاست که اگر این بحث جدی گرفته نشود در نظام کاری موفق نخواهیم شد.

کد خبر 1604347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha