به گزارش خبرنگار مهر، جمشید سالار بعد از ظهر چهارشنبه درهمایش یکروزه مدیریت بازاریابی و رویکردهای نوین دربازار، شروع اجرای طرح تحول اقتصادی را در خصوصی سازی صنایع دولتی، هدفمند سازی یارانه ها دانست و گفت: با توجه به اختلاف سلایق و تغییر آن و تغییرات فناوری ها، بازاریابی اهمیت ویژه ای دارد.
وی با اشاره به اینکه 221 مقاله از بهمن سال گذشته به دبیرخانه همایش ارسال شد، اظهارداشت: 131 مقاله در محورهای فرصت بازاریابی و کارآفرینی، بازار یابی الکترونیکی و اینترنتی، رفتار مصرف کننده و مشتری مداری، ارزیابی خدمات و و رویکردهای نوین، مدیریت فروش و تکنیک های مذاکره، مدیریت نام و نشان تجاری بازاریابی بین المللی و مدیریت صادرات جایگاه تبلیغات و پیشبرد فروش در بازاریابی، استراتژی بازاریابی در شرکت های کوچک و متوسط و ارائه تجارب موفق بازاریابی در مازندران و کشور ارائه شد.
دبیراجرایی همایش با اشاره به افزایش رقابت در اقتصاد امروز، حفظ رقابت پایدار را امری مشکل عنوان کرد و افزود: بازاریابی به عنوان علم شناسایی و تامین نیازهای مشتریان نقش مهمی در افزایش سودآوری شرکت ها دارد.
رمضان غلامی بیان کرد: متاسفانه امروزه بخش کوچکی از پژوهش ها و علم دانشگاه ها برای رفع مشکلات بخش صنعت به کار گرفته می شود که لازم است برای پیوند صنعت و دانشگاه، یک ارتباط دو سویه ایجاد شود و علم دانشگاه ها در دنیای صنعت جاری شود.
نظر شما