پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۰۴

بدیعی:

روز ملی ارتباطات بهانه ای برای رسیدن به روابط عمومی نوین باشد

روز ملی ارتباطات بهانه ای برای رسیدن به روابط عمومی نوین باشد

شاهرود - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: روز ملی ارتباطات و روابط عمومی باید بهانه ای برای تدوین برنامه ها در راستای رسیدن به روابط عمومی نوین باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینی بدیعی چهارشنبه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در نشستی با فعالان عرصه روابط عمومی و مدیر این حوزه در محل دانشگاه آزاد واحد شاهرود، با اشاره به جایگاه روابط عمومی از آن به عنوان نبض یک سازمان یاد کرد.

وی تصریح کرد: به نظر من رسالت یک روابط عمومی در درجه اول جمع آوری نظرات، انتقادات و پیشنهاداتی است که توسط افراد مختلف برای سازمان ارسال می شود و سپس انعکاس آن به شخص اول سازمان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود افزود: بالطبع زیباترین سخن در مورد روابط عمومی ها سخن مقام معظم رهبری در این باب است که فرمودند:" روابط عمومی از همه الزامها حکایت می کند یعنی یک جنبه اشراف بر بقیه دستگاه ها دارد ".

بدیعی اظهار داشت: هم اکنون شاهد تحولی مطلوب در ساختار سازمانی و ارتقای جایگاه روابط عمومی ها و نیز انعکاس دقیق فعالیتها هستیم.

رئیس واحد دانشگاهی شاهرود در پایان روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را پر اهمیت برشمرد و خاطر نشان کرد: این روز باید بهانه ای برای تدوین برنامه هایی در جهت رسیدن به روابط عمومی نوین باشد.

کد خبر 1604397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha