صمد چراغی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کشاورزان معمولانی می بایستی برای تامین گازوئیل مورد نیاز خود چندین بار به منظور ثبت نام و اخذ استعلام به ادارات ذی ربط شهرستان پلدختر از جمله جهاد کشاورزی، شرکت نفت و امور آب مراجعه کنند که این موضوع علاوه بر اتلاف وقت، انرژی، تحمیل هزینه ناشی از رفت و آمد و خطرات ناشی از آن را به دنبال دارد.
وی گفت: ضمن این که پس از دریافت سهمیه سوخت باید برای تامین آن به طور مجدد مدتی بلاتکلیف بمانند چرا که جایگاههای توزیع نفت و گاز بخش معمولان به دلایل گوناگون از تهیه و توزیع نفت و گاز به صورت مستمر و بدون وقفه خودداری می کنند.
چراغی پور افزود: متاسفانه در برخی موارد کشاورزان مجبور به استفاده از نفت سفید به جای گازوئیل می شوند که امیدواریم متولیان امر به ویژه جهاد کشاورزی و شرکت پخش فرآورده های نفتی این مشکلات را به زودی حل کند.
بخشدار معمولان گفت: هم اکنون که رفع مشکلات خشکسالی و ریزگردها خارج از توان مسئولان محلی است حداقل تامین سوخت کشاورزان به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما