به گزارش خبرنگار مهر، ثریا پارس لاری بانوی قهرمانی ورزشکاری از استان قم که ورزش خود را از سال 75 با رشته بسکتبال آغاز کرده است و در همان سال به عضویت تیم ملی بسکتبال درآمد اما در سال 86 به دلیل پیوند کلیه عضو باشگاه پیوند اعضاء استان قم شد.
این قهرمان مطرح و سرشناس عضو تیم ملی اعزامی به پیکارهای جهانی ورزش های پیوند اعضاء در کشور سوئد بود که در رشته بدمینتون و همچنین رشتههای دو میدانی و پرتاب وزنه با حریفان خود به رقابت پرداخته و موفق به کسب مدال شد.
موفقیت پارس لاری در کسب چهار مدال جهانی سال 2011
پارس لاری که در سه سال اخیر موفق به کسب مدال های متعدد کشوری در رشته های بدمینتون و پرتاب وزنه نیز شده است، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در مسابقات جهانی سال 2011 ورزشهای پیوند اعضاء جهان به عنوان یکی از اعضاء ثابت تیم کشورمان به مسابقات جهانی سوئد اعزام شدم وتوانست به دو مدال نقره جهانی در رشته های پرتاب توپ و پرتاب وزنه و دو مدال برنز در رشته های دوبل و انفرادی بدمینتون دست پیدا کنم.
در سال 84 هر دو کلیه ام را از دست دادم
دارنده چهار مدال مسابقات جهانی سوئد که در این پیکارها توانسته بود در هر روز برگزاری یک مدال از آن خود کند، در ادامه به تشریح وضعیت جسمانی خود پرداخت و افزود: در سال 81 وقتی به عنوان سرپرست تیم بسکتبال جوانان به مسابقات آذربایجان غربی اعزام شده بودیم ، با درد ناگهانی در ناحیه کلیه هام مواجه شدم و بعد از انجام آزمایشات مربوطه متوجه شدم که هر دو کلیه ام را از دست داده ام.
وی ادامه داد: دقیقا سه سال طول کشید تا توانستم در مرداد 84 پیوند کلیه ام را انجام دهم در این مدت با وجود درد فراوانی که داشتم ورزشم را ترک نکردم و دو سال بعد وارد حیطه ورزش پیوند اعضاء شدم که در این راه مادرم مشوق اصلی من در امر ورزش بود.
حجاب برای بانوان مانند صدفی است در مروارید
بانوی موفق ورزش قم در ادامه به موضوع حجاب برای بانوان ورزشکار اشاره کرد و عنوان داشت: من حجاب رو دوست دارم و بخاطر داشتنش به خود افتخار می کنم، به نظر من «حجاب برای انسان و به خصوص بانوان مانند صدفی است در مروارید»، در مسابقات هم نه تنها مشکلی نبود بلکه وقتی از کشورهای دیگر ما را با حجاب می دیدند برایشان آنقدر جالب بود که برای عکس گرفتن با ما می آمدند.
پارس لاری در خصوص برنامه های آینده خود در ورزش قهرمانی، بیان داشت: در حال حاضر باید دو مرتبه تمرینات بدنسازی خود را نزد مربیانم شروع کنم که البته این مهم در صورتی محقق می شود که بتوانم سالنی مجهز به وسائل بدنسازی پیداکنم.
برنامه ریزی برای درخشش در مسابقات جهانی آفریقای جنوبی
وی تصریح کرد: می خواهم خودم را برای شرکت در مسابقات جهانی 2013 آفریقای جنوبی و رقابت در سه رشته پرتاب وزنه، پرتاب دیسک و پرتاب توپ آماده کنم، ضمن اینکه از آنجایی که در رشته های پرتابی استعداد و علاقه خاصی نیز به آن دارم و تمامی شاخه های آن را پیگیر بوده ام می خواهم رشته پرتاب نیزه را نیز به امید خدا در آینده به رشته های مدال آورم اضافه کنم.
دارنده چهار مدال مسابقات سال 2011 ورزش های پیوند اعضاء جهان، خطاب به بیماران خاص، تاکید کرد: با صراحت به آنها می گویم که هیچ موقع برای رسیدن به موفقیت دیر نیست، مثلا خود من بعد از پیوند عضو و حضور در باشگاه پیوند اعضاء انگیزه ای تازه برای ادامه ورزشم پیدا کردم و توانستم در میادین بین المللی خوش بدرخشم.
وی با بیان اینکه از معصومیه پیر مرادی که الفبای بدمینتون را نزد وی آموختم و همچنین معصومه اتویی و اکرم نوری مربیان بدنسازی خود و منفرد و دایی مربیانی که در رشته پرتاب وزنه به صورت اختصاصی به من تمرین می دادند تشکر می کنم، مهمترین آرزوی خود را نیز بیان کرد و عنوان داشت: بزرگ ترین آرزوی من این است که انشاء الله در المپیک هم بتوانم مقام بیاورم چون می توانم از این هم بهتر باشم و از خدای بزرگ و از کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) در این راه یاری می گیرم.
اهدای مدالهای مسابقات جهانی به آستانه مقدسه حضرت معصومه(س)
پارس لاری در اقدامی پسندیده مدال های کسب شده خود در مسابقات جهانی سال 2011 ورزش های پیوند اعضاء در کشور سوئد را به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) تقدیم کرد و در این خصوص بیان داشت: خدا انجام این کار را به دل مادرم انداخت و ایشان هم به من پیشنهاد کردند و من هم پذیرفتم.
وی تاکید کرد: انشاءالله مدالهایی را که در آینده با توکل به خدا کسب خواهم کرد را به حرم مطهر امام علی ابن موسی الرضا (ع) اهداء می کنم، ضمن اینکه ابتدا از پدر و مادرم و همچنین مسئولان اداره کل ورزش و جوانان و معاون ورزش بانوان این اداره کل و فدراسیون ورزش های بیماران خاص و تمام کسانیکه در امر ورزش مشوق و پله ای برای پیشرفت من بودند تشکر میکنم.
در گفتگو با مهر بیان شد:
عکس یادگاری با بانوان ورزشکار ایرانی به دلیل حجاب در مسابقات جهانی
قم - خبرگزاری مهر: قهرمان قمی مسابقات جهانی ورزشکاران پیوند اعضاء گفت: حجاب بانوان ایرانی در رقابت های جهانی مهمترین موضوع مورد توجه ورزشکاران بود و حتی بسیاری از آنها با ما عکس یادگاری میگرفتند.
کد خبر 1604730
نظر شما