به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی رضایی بیرجندی در خطبه های نماز جمعه این هفته بیرجند، با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از استانهای محروم بوده و نیازمند سرمایه گذاری ویژه است، اظهارداشت: وجود معادن سنگ در این استان بیانگر قابلیت در پیشرفت بوده و باید از این پتانسیل برای توسعه استان استفاده کرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون سنگ های استخراج شده معادن استان به استانهای بزرگ برای فرآوری منتقل می شود، افزود: معادن سنگ استان برای سایر استانها اشتغالزایی ایجاد کرده در حالیکه خراسان جنوبی با کمبود سرمایه گذاری و حجم جوانان بیکار مواجه است.
امام جمعه شهرستان بیرجند اضافه کرد: به منظور ایجاد اشتغالزایی و توسعه و پیشرفت استان باید از تمامی معادن موجود در سطح از جمله معادن سنگ استفاده بهینه شود.
وی با اشاره به اینکه مسئولان اجرایی در راستای حل مشکلات سرمایه گذاران باید اهتمام ویژه ای داشته باشند، اظهارداشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده که به این منظور باید افزایش تولید ملی و کیفیت کالا بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام رضایی بیرجندی همچنین به 29 اردیبهشت ماه روز میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: آثار فرهنگی هر جامعه بیانگر شخصیت، فرهنگ و تمدن جامعه است که مسئولان میراث فرهنگی باید در حفظ و بقاء میراث برجای مانده از گذشتگان اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه امروز نیز آحاد جامعه باید فکر، اندیشه و علم خود را برای آیندگان به جای بگذارند، افزود: در این راستا باید شیوه معماری ها و شهرسازی متناسب با فرهنگ و تمدن ایران اسلامی در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام رضایی بیرجندی در خصوص روز جهانی توسعه فرهنگی، تصریح کرد: فرهنگ ساز دین تاریخ اسلام حضرت محمدباقر(ع) آموزش در سطوح مختلف را بر جای گذاشته که امروز آحاد جامعه از این امام بزرگ پیروی کنند.
امام جمعه شهرستان بیرجند همچنین با اشاره به سوم خردادماه روز مقاومت ایثار و فتح بیت المقدس، یادآور شد: امروز ایرانیان با انرژی هسته ای و مجهز شدن به علوم روز دنیا توانسته مانند دژمستحکم در مقابل دشمن ایستادگی کند.
در پایان مراسم نماز جمعه این هفته بیرجند مردم این شهر از محل برگزاری نماز جمعه تا میدان قدس با مشت های گره کرده انزجار خود را از الحاق بحرین به عربستان و توطئه جدید استکبار جهانی اعلام کرده و خواستار محکومیت جنایات رژیم فاسد از سوی جوامع حقوق بین الملل شدند.
نظر شما