پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۴۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

دردمندی‌های‌ تصویرگر کتاب‌های کودک از مشکلات درمانی‌اش

دردمندی‌های‌ تصویرگر کتاب‌های کودک از مشکلات درمانی‌اش

محمدرضا دادگر 3 ماه است که به دلیل بروز بیماری از کار و نقاشی برای کتاب‌های کودک محروم شده است، می‌گوید که یکی از مشکلاتش این است که نهادهای مختلف بیمه خدمت درمانی او را نمی‌پذیرند و تمام هزینه‌های درمانش به عهده خودش است.

محمدرضا دادگر تصویرگر کتاب‌های کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ناخوشی‌ام از چندی پیش با بروز دو مشکل برایم، بروز پیدا کرد. اول این که به آرتروز شدید گردن دچار شدم و سه مهره از مهر‌ه‌های گردنم درد شدیدی گرفتند. دومین مشکل هم این بود که یکی از چشمانم ملتهب شد و بینایی آن از بین رفت.

وی افزود:‌ با عمل جراحی که روی چشمم انجام شد، بینایی چشمم بازگشت، اما مشکل آرتروز و دیسک گردنم هنوز پا برجاست و از آن رنج می‌برم. در این وضعیت نه می‌توانم کار کنم، نه می‌توانم بنویسم و نه می‌توانم بخوانم. با توجه به دردی که دارم به هیچ وجه نمی‌توانم دست به قلم ببرم و با توجه به این که 3 ماه است به این وضعیت دچارم، در این مدت هیچ کاری را به عهده نگرفته‌ام و برای هیچ کتابی تصویرگری نکرده‌ام.

این تصویرگر کتاب‌های کودک و نوجوان در ادامه گفت: یکی از مشکلات ما این است که بیمه‌هایمان در کشور یکسان نیست و خیلی از نهادها برخی از بیمه‌ها را نمی‌‍پذیرند. من از طرف دانشگاه هنر بیمه خدمات درمانی دارم اما جایی که برای درمان مراجعه کردیم، این بیمه را نپذیرفت. من هم همه هزینه درمان را پرداختم.

دادگر درباره علت بروز بیماری‌اش گفت: بالاخره بعد از این همه سال تصویرگری که همیشه سرم پایین بوده و مشغول به کار بوده‌ام، مهره‌های گردن و چشمم آسیب دیده‌اند. اگر درمان نشوم و این مشکلات حل نشوند، نمی‌توانم تصویرگری کنم. در حال حاضر 3 ماه است که با قرص و دارو سر می‌کنم و درد را تحمل می‌کنم.

محمدرضا دادگر در سال 1328 در همدان متولد شد. دادگر بعد از اتمام دوره هنرستان هنرهای زیبای تهران، در رشته گرافیک دانشکده هنرهای زیبا تحصیل کرد. وی دوره کارشناسی ارشد رشته نقاشی را ادامه داد و دوره تصویرگری کتاب کودک و نوجوان را در توکیو ژاپن گذرانده است.

جایزه نمایشگاه کنکور نوما ژاپن، جایزه بزرگ کامی‌شی‌بای توکیو ژاپن، جایزه پلاک طلایی بی ینال براتیسلاوا، برگزیده جشنواره قلم طلایی بلگراد، بهترین طراح پوستر از جشنواره فیلم فجر، جایزه بزرگ تندیس مداد پرنده جشنواره کتاب کودک و نوجوان تهران، پلاک طلایی جشنواره کتاب کودک و نوجوان، پلاک طلایی جشنواره کتاب کودک و نوجوان، جایزه آسیایی تصویرگران کتاب کودک و نوجوان و ... برخی از جایزه‌هایی هستند که این تصویرگر در دوران فعالیتش آن‌ها را کسب کرده است.

کد خبر 1605711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha