رحیم مرتضوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اظهارات اخیر مدیرکل جدید ارشاد البرز مبنی بر ساماندهی خبرنگاران استان از این طرح استقبال کرد و گفت: استانداری البرز در این راستا از هیچ حمایتی دریغ نمی کند.
وی در ادامه با بیان اینکه قطعا امسال استانداری البرز و اداره کل ارشاد برای تقدیر از فعالان این عرصه با هم مشارکت می کنند از لزوم شناسایی خبرنگاران فعال استان از سایرین خبر داد.
مرتضوی بیان کرد: اطلاع رسانی درست و به هنگام از وظایف ذاتی رسانه هاست و در استان البرز عمده این وظیفه را خبرگزاری ها بر دوش دارند.
وی یادآور شد: مطبوعات و رسانه های محلی باید بیش از گذشته در پوشش اخبار استان بکوشند و تنها به انتشار برخی گزارش آگهی ها آن هم از دستگاهی مشخص بسنده نکنند.
وی با اشاره به اینکه در ارزیابی استانداری البرز ار خبرنگاران تمامی فعالیت های خبری در طول سال رصد می شود از فعالان این عرصه خواست با دقت بیشتری به انتشار اخبار بپردازند.
نظر شما