پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۴۷

گرزین:

گرگان با مشکل آب آشامیدنی مواجه است/ وجود شش پروژه مهر ماندگار

گرگان با مشکل آب آشامیدنی مواجه است/ وجود شش پروژه مهر ماندگار

گرگان - خبرگزاری مهر: فرماندار گرگان گفت: گرگان اولین شهر کشور است که بیشترین مشکل آب شرب را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گرزین ظهر شنبه در شورای اداری شهرستان گفت: پروژه آبرسانی به گرگان جزو پروژه های مهرماندگار است و باید نمایندگان مجلس آن را به جد پیگیری کنند

وی با اشاره به پروژه های مهرماندگار اظهار داشت: تکمیل مرکز تحقیقات سرطان، گوارش وکبد، جابجایی بیمارستان دزیانی گرگان، تکمیل خوابگاه ورزشکاران چاله باغ، سالن رزمی سه طبقه و تکمیل تجهیزات بیمارستان صیاد که تا کنون 60 درصد آن تجهیز شده است از جمله این پروژه ها هستند که باید تا پایان دولت دهم تکمیل شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر در جامعه مشکل گرانی وعدم تعامل مسائل اقتصادی وجود دارد که عمده ترین علت آن ناشی از هدفمندی یارنه ها وتحریم ها است که ما از دستگاه های چون بازرگانی می خواهیم در این زمینه نظارت خود را بیشتر کنند و پاسخگو باشند.
 
فرماندارگرگان با بیان اینکه در انتخابات دور دوم مجلس همه دستگاه ها ونهادها همکاری کاملی باستاد انتخابات در امر برگزاری هر چه بهتر انتخابات داشتند گفت: گلستان در مقایسه با شیراز که استانی بسیار بزرگتر ودارای امکانات مطلوبتری است در بحث برگزاری انتخابات الکترونیکی بسیار عملکرد بهتری از خود نشان داد.
 
وی با اشاره به اینکه فضای انتخابات در گلستان بسیار سالم بود گفت: مطبوعات وخبرگزاری ها نیز حمایت کاملی از بحث انتخابات انجام دادند وحمایت کردند.
 
گرزین گفت: امسال مقرر است مراسم اعتکاف در گرگان برای پنج هزارنفر برگزار شود واین کار نیازمند حمایت همه دستگاه ها ونهاد ها است .

وی با اشاره به پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری در آینده گفت: باید در این انتخابات همه نیروها با هم تعامل داشته باشند و به جای تقابل و با هم وحدت و تعامل را رویه خود قرار دهند تا وقایع سال 87 تکرار نشود.
کد خبر 1606114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha