پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۰۳

رئوفی نژاد:

آمار دقیق معتادان استان زنجان تهیه شود

آمار دقیق معتادان استان زنجان تهیه شود

زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان به ضرورت تهیه آمار دقیق معتادان استان زنجان اشاره کرد و گفت: هیچ اطلاعاتی در این خصوص وجود ندارد و در این شرایط نمی توان برنامه ریزی دقیق برای ساماندهی این افراد انجام داد و در این رابطه باید اقدامات لازم انجام شود و همه ارگان های ذیربط در این رابطه باید وارد عمل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی نژاد ظهر شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به مصرف انواع مواد مخد از طریق این افراد با توجه  به نبود بانک اطلاعاتی در این زمینه افزود: آمار و اطلاعات افراد معتاد با توجه به انواع رفتارهای آنان باید مشخص شود.

استاندار زنجان با اشاره به ذینفع بودن قاچاقچیان بین المللی در جنبه های مختلف اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و امنیتی در زمینه قاچاق مواد مخدر افزود: استعمارگران و دشمنان منافع خود را در آثار مخرب این مواد مخدر می دانند.

وی با بیان اینکه قاچاق مواد مخدر به عنوان پرسودترین قاچاق ها در دنیاست گفت: این جریانات قاچاق سازمان یافته و شکل گرفته و در برگرفته از مدیریت بسیار بالا در سطح بین المللی است.

رئوفی نژاد در ادامه با اشاره به به ساز و کارها و اقدامات وسیع برای مقابله و پیشگیری و درمان افراد مبتلا به مواد مخدر افزود: تغییر رویکرد مصرف مواد صنعتی از سنتی به صنعتی مهمترین بحث در حال حاضر است اعتیاد به مواد مخدر صنعتی غیر قابل درمان است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده مطلوب در این زمینه تاکید بر اقدامات بیشتر از پیش کرد. 

استاندار زنجان با اشاره به برنامه ریزی سازمانهای بین المللی مخوف در این زمینه تصریح کرد:همه باید با جدیت وحس انساندوستی وبشردوستانه در این زمینه اقدام وپیگیر باشند.

رئوفی نژاد با بیان اینکه توزیع مواد مخدر هیچ حد و مرز ندارد، افزود: دستگاههای اجرایی باید با برنامه و با حضور در جلسات نسبت به این موضوع مهم حساستر از قبل باشند.

وی با اشاره به وظایف اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر افزود: با ایجاد بانک اطلاعاتی و ارائه آمار معتادان به انواع مواد مخدر با توجه به رفتارهای پرخطر آنها باید در این زمینه بسیاری از موارد اطلاعتی این افراد مشخص شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه در زمینه معتادان پرخطر باید اقداماتی موثر انجام گیرد ابراز کرد: باید در زمینه جمع آوری معتادان دارای رفتارهای پرخطر و مراکز ترک اعتیاد بدون مجوز و انجمن ها بیش از پیش نظارت و مدیریت شود.

وی گفت: با مدیریت مناسب ومطلوب در این زمینه می توان در بحثهای حمایتی از این افراد به ویژه افراد ترک کننده در اشتغال و ازدواج و تامین مسکن این گروه مفید و موثر بود وآنها را مورد حمایت قرار داد.

استاندار زنجان با انتقاد از عدم حضور برخی از مدیران در جلسات ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، گفت: این افراد در احساس مسئولیت در قبال معضل اعتیاد ندارند و مدیر بی مسئولیت باید پاسخگو باشد.

رئوفی نژاد با اشاره به اینکه اسامی مدیرانی که در جلسات شورا حضور  ندارند باید استحصال شده و برخورد قاطعی با این افراد شود.

وی ادامه داد: مگر این مهم نیست که مدیری نسبت به مردم احساس مسئولیت کند و این موضوع با عدم حضور تعدادی از مدیران در جلسه زیر سئوال می رود.

رئوفی نژاد با بیان اینکه با کسی شوخی نداریم و با هر مدیری در هر رده برخورد می شود افزود: اعلام کرده ایم مدیران شخصا باید در این جلسات حضور داشته باشند و وجدان کاری را سرلوحه خود قرار دهند.

کد خبر 1606189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha