پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۵۷

گلمحمدی :

مدیران باید پاسخگوی ارائه خدمات غیرقانونی خود باشند

مدیران باید پاسخگوی ارائه خدمات غیرقانونی خود باشند

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: مدیران باید پاسخگوی ارائه خدمات غیرقانونی خود به مسکن روستایی و شهری باشند چرا که این مدیران اجرایی هستند که قانون را اجرا نکرده اند و در این راستا با عوامل اجرایی که خدمات غیرقانونی ارائه داده اند برخورد جدی صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گلمحمدی ظهر شنبه در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال و امور اراضی و منابع استان زنجان، افزود: در قانون اساسی یکی از وظایف اصلی نظام جمهوری اسلامی تامین مسکن برای مردم مستضعف و فاقد سرپناه است که در این راستا باید مسولین با دقت نسبت به مسکن دار شدن به صورت قانونی عمل کنند.

وی اظهار داشت: بعضی از افراد سودجو هستند که به فکر منفعت خود بوده و زمینی را قطعه بندی کرده و به صورت غیرقانونی در اختیار مردم قرار می دهند.

رئیس کل دادگستری زنجان گفت: در راستای ساخت و ساز غیر مجاز در روستاها و شهرها مجموعه هایی مقصر هستند که بدون در نظر گرفتن قوانین خدمات برق، گاز و مخابرات ارائه داده اند.

گلمحمدی تاکید کرد: مدیران اجرایی باید پاسخگوی اعمال غیرقانونی خود باشند چرا که این مدیران بدون در نظر گرفتن قانون خدمات را ارائه داده اند.

وی افزود: در این راستا باافرادی که غیرقانونی زمین فروخته اند برخورد قضایی صورت می گیرد چرا که اینها کلاهبردار محسوب می شوند.

رئیس کل دادگستری زنجان در ادامه گفت: با بنگاههایی که غیرقانونی نسبت به خرید و فروش زمینهای غیرقانونی اقدام کرده اند کلاهبردار حساب شده و برخورد جدی صورت می گیرد.
 

کد خبر 1606221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha