پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۸:۵۲

اتحاد و وحدت مسلمانان ریشه ظلم را می سوزاند

اتحاد و وحدت مسلمانان ریشه ظلم را می سوزاند

ملایر - خبرگزاری مهر: امام جمعه ملایر با بیان اینکه اتحاد و وحدت مسلمانان ریشه ظلم را می سوزاند، گفت: آل سعود با پیشنهاد طرح الحاقی بحرین به عربستان نمی‌تواند مقابل فریادهای عدالت‌خواهانه ملت بحرین بایستد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید رضا فاضلیان در خطبه‌های عبادی، سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان ملایر انقلابهای به پا خواسته در کشورهای عربی و جنبش هایی که در دیگر کشورها بر ضد سرمایه داری برپا می‌شود نشات گرفته از انقلاب اسلامی ایران است.

آیت الله فاضلیان به انقلاب شیعیان بحرین اشاره کرد و گفت: آل سعود و وهابیت با تمام قباحت از قرنها پیش در برابر مسلمانان به پا خواسته و تخریب شیعه را در این کشورها برنامه ریزی کرده اند.

وی در ادامه مردم را به تقوای الهی و دوری از محرمات خواند و افزود: کسانی که به خدا ایمان دارند از شهوات و هواهای نفسانی دوری می‌کنند و در این راستا سعادت آخرت را برای خود به ارمغان می‌آورند.

وی با بیان اینکه دنیا منزلگاهی بیش نیست، گفت: این دنیا مانند مسافرخانه ای است که یک ساعت در آن توقف و سپس حرکت می‌کنیم و باید از این دنیا برای رسیدن به آخرت توشه را که ایمان و عمل پاکیزه است، برداشت.

خطیب جمعه ملایر به تقوای انسانهای بزرگ معاصر اشاره کرد و گفت: تقوای الهی و ایمان و توکل بر خدا امام خمینی(ره) را در دنیا ماندگار و جاودانه کرد و امروز نایب برحقش نیز با داشتن تقوا و عمل صالح، راه امام (ره) را در رسیدن به سعادت خود و ملت ایران ادامه می‌دهد.

خطیب جمعه ملایر به انقلاب‌های منطقه اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران به تعبیر امام باید به تمام دنیا صادر شود.

در پی اعلام طرح اتحاد بحرین با عربستان سعودی مردم ملایر پس از برگزاری مراسم عبادی ـ سیاسی نماز جمعه در اعتراض به این طرح آمریکایی انزجار خود را علیه رژیم‌های آل خلیفه و آل سعود فریاد زدند.

کد خبر 1606571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha