پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۳۹

اخبار نیروی انتظامی کرمان/

22 کیلوگرم هروئین در بم کشف شد

22 کیلوگرم هروئین در بم کشف شد

کرمان - خبرگزاری مهر: تجمیع تاریخ اعزام مشمولان دیپلم و زیر دیپلم، زخمی و کشته شدن دو نفر بر اثر واژگونی زانتیا در کرمان،کشف 22 کیلو هروئین در بم از جمله اخبار نیروی انتظامی استان کرمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اطلاعیه معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمان تاریخ اعزام مشمولان دیپلم و زیر دیپلم در اردیبهشت ماه سال جاری تجمیع و در روز نوزدهم انجام خواهد شد.

در راستای ساماندهی و ارتقاء روش جاری اعزام مشمولان دیپلم و زیر دیپلم و به منظور تسهیل و تسریع در روند برنامه ریزی و هدایت اعزام مشمولان و همچنین حذف مراجعات غیر ضروری ، صرفه جویی در وقت و هزینه های مالی شهروندان، معاونت وظیفه عمومی پلیس کرمان اطلاعیه ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است اعزام مشمولان دیپلم و زیر دیپلم از اردیبهشت ماه سال جاری تجمیع و در روز نوزدهم هر ماه انجام خواهد شد.

لذا مشمولانی که برگه آماده به خدمت در تاریخ های 18، 19 و 20 هر ماه را دارند باید از این به بعد نوزدهمم آن ماه جهت اعزام به خدمت مقدس سربازی به معاونت وظیفه عمومی کرمان مراجعه کنند.

واژگونی زانتیا دو کشته و زخمی برجا گذاشت

واژگونی یکدستگاه خودرو زانتیا در محور سیرجان – شهربابک استان کرمان دو کشته و یک مجروح بر جای گذاشت.

بنا بر اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر یک فقره واژگونی منجر به فوت در محور سیرجان- شهربابک بلافاصله ماموران انتظامی کرمان جهت بررسی موضوع به محل مراجعه کردند.

ماموران در محل مشاهده کردند یک دستگاه خودرو زانتیا با یک راننده و سه سرنشین بنا به دلایل نامعلومی از مسیر منحرف و واژگون شده است.

کشف 22 کیلوهروئین در بم

فرمانده انتظامی بم ز کشف محموله 22 کیلوگرمی هروئین طی عملیاتی توسط پلیس این شهرستان خبر داد.

سرهنگ عباس ابراهیمی با اعلام این خبر گفت: ماموران نیروی انتظامی در حین کنترل خودروهای عبوری محور زاهدان- کرمان یک دستگاه خودروی سواری  مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود:پلیس در بازرسی از این خودرو بیش از 22 کیلوگرم هروئین جاسازی شده را کشف کرد.

فرماندهی انتظامی بم تصریح کرد: سرنشینان این خودرو که یک خانواده چهار نفره بوده و از زاهدان عازم بم بودند در انتقال محموله خود ناکام مانده و پس از دستگیری به همراه محموله خود تحویل مقام های قضایی شدند.


 
کد خبر 1606791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha