پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۱۳

در زاهدان/

گواهینامه دانش آموختگی به اولین گروه از دانشجویان دانشگاه نسل سوم کشور اعطا شد

گواهینامه دانش آموختگی به اولین گروه از دانشجویان دانشگاه نسل سوم کشور اعطا شد

زاهدان - خبرگزاری مهر: معاون اجرائی دفتر سلامت جمعیت، مدارس و خانواده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: اولین گروه از دانشجویان دانشگاه سالمندان کشور در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جشن دانش آموختگی گواهینامه اتمام دوره را دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی ظهر یکشنبه در این مراسم اظهار داشت: سن امید به زندگی قبل از انقلاب در کشور 56 سال بود ولی در حال حاضر به 76 سال افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: با توجه به تغییر هرم سنی جمعیت کشورمان به سمت سالمندی، باید برنامه ریزی هایی جامع در خصوص نیازمندی های این افراد انجام گیرد.

وی تشکیل دانشگاه سالمندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را تجربه ای موفق و قابل توجه دانست و افزود: امیدواریم نظیر چنین دانشگاه هایی در سایر نقاط کشور نیز ایجاد شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این مراسم بیان داشت: سالمندان شرکت کننده در دوره های دانشگاه نسل سوم آموزش هایی مانند اهمیت تغذیه، کمک های اولیه، خود مراقبتی، بیماری های شایع دوران سالمندی، کامپیوتر، ادبیات و جغرافیا را دریافت کردند.

سید مهدی طباطبائی گفت: با انتشار خبر راه اندازی دانشگاه سالمندان متقاضیانی از سایر استان های کشور برای حضور در این دوره ها اعلام آمادگی کردند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 110 نفر از سالمندان زاهدانی جهت حضور در کلاس ها ثبت نام کرده اند، افزود: دوره اول کلاس ها با 25 نفر تشکیل شد.

در پایان این مراسم دانش آموختگان به صورت نمادین ادای سوگند کردند.

نخستین دانشگاه سالمندان کشور با عنوان دانشگاه نسل سوم فروردین ماه سالجاری همزمان با هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز بکار کرد.

کد خبر 1607105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha