پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۰۳

سعادتمند:

باقرشهر میزبان 25 هزار زائر حرم امام خمینی(ره) است

باقرشهر میزبان 25 هزار زائر حرم امام خمینی(ره) است

شهرری – خبرگزاری مهر: شهردار باقرشهر گفت: این شهر برای میزبانی از 25 هزار زائر حرم امام خمینی(ره) آماده است.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید سعادتمند صبح دوشنبه در نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام(ره)، افزود: هر ساله خیل عظیمی از زائران حرم مطهر امام راحل عظیم الشأن از سرتاسر ایران اسلامی به سمت گلزار بهشت زهرا(س) و مرقد رهبر کبیر انقلاب اسلامی می آیند و باقرشهر به عنوان نزدیک ترین مکان به گلزار شهدا و امام شهدا میزبان بیشترین زائران در سطح استان است.

وی بیان کرد: بسیار خرسندیم که خداوند همجواری با مزار شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و مرقد منور و نورانی پیر و مراد شیفتگان جهان اسلام و بسیجیان را نصیب شهروندان خونگرم و مهمان نواز باقرشهر کرده است.

این مسئول در ادامه ضمن یادآوری خاطراتی از ایام رحلت معمار کبیر انقلاب اسلامی ادامه داد: بی شک شهروندان فهیم باقرشهر بیشترین نقش را در ساماندهی و اسکان و پذیرایی از زائران و عزاداران آن امام عزیز را در هنگام مراسم عزاداری و تشییع و تدفین و ... داشته اند و امروز نیز آماده اند تا این وظیفه را به نحو شایسته و مطلوب به انجام رسانند.

وی یادآور شد: پرسنل شهرداری درکنار بسیجیان باقرشهر به همراه شهروندان آماده استقبال و پذیرایی از زائران به ویژه مردم فهیم استان فارس را دارد و هماهنگی های لازم در این زمینه انجام شده است.

سعادتمند اضافه کرد: 23 سال از میزبانی زائران و سوگواران حضرت امام خمینی(ره) از استان های مختلف به ویژه از استان فارس می گذرد که این عزیزان شهروند افتخاری باقرشهر شده اند.

وی گفت: آشنا کردن نسل سوم انقلاب اسلامی با اندیشه ها و آرمان های والای امام راحل ضامن پیشرفت و توسعه کشور در عرصه ‌های مختلف است که در این زمینه با هماهنگی های لازم سعی شده تا برنامه های آموزشی و تبلیغاتی مناسب در سطح شهر و مساجد و مراکز علمی و مدارس انجام شود.

کد خبر 1607600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha