پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۳۲

صادقی:

عدم وجود کشتارگاه در ارزوئیه/ شیوع بیماریهای مشترک در کمین مردم

عدم وجود کشتارگاه در ارزوئیه/ شیوع بیماریهای مشترک در کمین مردم

ارزوئیه - خبرگزاری مهر: سرپرست شبکه دامپزشکی ارزوئیه از عدم وجود کشتارگاه در این شهرستان خبر داد و گفت: این امر سلامت مردم شهرستان ارزوئیه را به مخاطره انداخته است.

مرضیه صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متاسفانه به دلیل نبود کشتارگاه در شهرستان اروزئیه مردم مجبور به کشتار دام در منازل خود هستند.

وی با اشاره به وجود بیماری های مشترک خطرناک بین دام و انسان، بیان داشت: باید از سلامت دام ها قبل از کشتار اطمینان حاصل کرد تا در صورت آلوده بودن گوشت دام از مصرف آن خودداری شود.

صادقی ادامه داد: در خصوص ایجاد کشتارگاه در این شهرستان پی گیری های لازم از سوی دامپزشکی ارزوئیه انجام شده است و شهردار و فرماندار ارزوئیه در جریان این امر قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: دامپزشکی ارزوئیه از مسئولین درخواست کرده است که تا زمان ایجاد کشتارگاه، مکانی مناسب برای کشتار دام و نظارت دامپزشکی بر سلامت دام در نظر گرفته شود.

صادقی ادامه داد: یکی از بیماری های مشترک بین دام و انسان تب کریمه کنگو است که از طریق از طریق خون، خونابه و سایر ترشحات دام مبتلا به انسان منتقل می شود.
 

کد خبر 1607735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha