پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۲۲

درگفتگو با مهر پیش‌بینی شد؛

کاهش میزان واکسیناسیون طیور در سال 91

کاهش میزان واکسیناسیون طیور در سال 91

رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور دامپزشکی استان تهران با اعلام اینکه سال گذشته در مقاطعی با کمبود واکسن سه گانه مریال مواجه شدیم، از کاهش میزان واکسیناسیون طیور در سالجاری خبر داد.

سعید کرمی در گفتگو با مهر درخصوص کمبود واکسن توزیع شده برای واکسیناسیون طیور در استان تهران اظهار داشت: سال گذشته در مجموع 224 میلیون و 209 هزارو 550 دوز واکسن در بین مرغداران سطح استان توزیع شد و هیچ کمبودی در این رابطه وجود نداشت، چون میزان جوجه ریزی در استان در حدود 12 میلیون درسال است.

وی درعین حال تصریح کرد: البته ممکن است در مقاطعی با کمبود برخی از واکسن‌ها مانند سه گانه مریال که بیشتر برای مرغهای تخم گذار مورد استفاده قرار می گیرد، مواجه شویم ولی آنها می توانند از واکسن‌های مشابه استفاده کنند.

رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور دامپزشکی استان تهران با بیان اینکه میزان واکسن توزیع شده از ابتدای سالجاری تاکنون، گفت: در فروردین ماه مجموعا 2 میلیون و 983 هزارو500 دوز واکسن توزیع شده اما هنوز آماری دررابطه با مقدار واکسن توزیع شده در اردیبهشت ماه سال جاری بدستمان نرسیده است.

وی با اشاره به میزان توزیع واکسن طیور در سال 91 عنوان کرد: میزان توزیع واکسن بستگی به میزان جوجه ریزی دارد و جوجه ریزی هم ارتباط مستقیمی با دراختیار بودن نهاده ها دارد، بنابراین با توجه به اینکه درحال حاضر با مشکل گرانی و کمبود نهاده ها مواجه هستیم، میزان جوجه ریزی در سال جاری کاهش محسوسی نسبت به سال قبل خواهد داشت و به تبع میزان توزیع واکسن هم نسبت به سال گذشته کاهش خواهد یافت.

کد خبر 1607793

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha