پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۱۸

سلطان زاده:

ارائه فاکتور خرید معتبر توسط واحدهای صنفی زاهدان الزامی است

ارائه فاکتور خرید معتبر توسط واحدهای صنفی زاهدان الزامی است

زاهدان - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: در هنگام حضور بازرسین و یا درخواست مبنی بر ارائه فاکتور در واحدهای صنفی، ارائه فاکتور معتبر الزامی است.

محمد رفیع سلطان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اکثر محصولات دارای بسته بندی، قیمت مصرف کننده بر روی آنها درج شده و برخی کالاها قیمت محل تولید در آن درج شده است که هزینه هایی از جمله حمل و نقل توسط فروشنده نیز در هنگام خرده فروشی در آن لحاظ می شود.

وی گفت: برای اینکه جلوی تخلفات زنجیره ای گرفته شود، به فاکتورهای فروشندگان استناد کرده و اساس قیمت فروشنده ارائه فاکتور معتبر است.

وی افزود: بعضا قیمت درج شده بر روی کالاها با قیمت فروش توسط واحد صنفی متفاوت است و بازرسان با اخذ فاکتور خرید واحد صنفی، کالا را کنترل و فاکتور را نیز استعلام تا کالاهایی که عرضه می شود بر اساس درصد سود قانونی باشد.

سرپرست معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان داشت: متاسفانه انحراف قیمت در برخی محصولات وجود دارد و تلاش این است که کالاها با حداقل سود در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد و در صورت مشاهده قیمت های دو گانه و یا غیر متعارف برخورد شدیدی با عرضه کننده کالا می شود.

وی گفت: با توجه به اینکه بیش از 32 هزار واحد صنفی در سطح استان نیاز به همکاری و مشارکت مردمی در بحث نظارت وجود دارد، هم استانی ها باید در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را از طریق سامانه تلفن 124 و یا مراجعه حضوری به ستادهای خبری مستقر در ادارات صنعت، معدن و تجارت اعلام، تا سریعا پیگیری و نتیجه نیز به گزارش دهنده اعلام خواهد شد.

وی افزود: هم استانی هایی که گزارش خود را ارائه می دهند مطمئن باشند که اطلاعات آنها به صورت کاملا محرمانه حفظ می شود.

کد خبر 1608080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha