پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۵۶

سجاد مرادی با باشگاه ذوب آهن قرارداد سفید امضا کرد

سجاد مرادی با باشگاه ذوب آهن قرارداد سفید امضا کرد

قهرمان ملی پوش دوومیدانی و نماینده کشورمان در بازی‌های المپیک لندن بعدازظهر امروز دوشنبه در محل باشگاه ذوب آهن حضور یافت و برای لیگ آتی دوومیدانی بدون هیچ مطالبه‌ای قراردادی سفید امضا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که به خاطر وضعیت نامناسب مالی باشگاه ذوب آهن، فوتبالیست‌های این باشگاه یک به یک در حال جدا شدن هستند، سجاد مرادی عصر امروز دوشنبه در این باشگاه حاضر شد و قرارداد سفیدی را با ذوب آهن امضا کرد.

مرادی پس از امضای قراردادش به سایت باشگاه ذوب آهن گفت: من 14 سال است که با افتخار لباس ذوب آهن را به تن کرده‌ام و همه افتخارات ملی و بین المللی‌ام را مدیون این باشگاه هستم.

وی در ادامه افزود: وقتی با خبر شدم که باشگاه ذوب آهن به دلیل مشکلات مالی  قصد دارد برای لیگ آتی در مسابقات دوومیدانی شرکت نکند، تصمیم گرفتم که دینم را به این مجموعه پرافتخار ادا کنم و با حضور در باشگاه و ملاقات با مدیرعامل محترم و مسئولان باشگاه قراردادی سفید برای حضور در لیگ دوومیدانی باشگاه‌های کشور امضا کردم.

قهرمان ملی پوش دوومیدانی و نماینده کشورمان در بازی‌های المپیک لندن خاطر نشان کرد: تا زمانی‌ که توان دارم بدون هیچ چشمداشت مالی در خدمت باشگاه هستم و برای نام بلند ذوب آهن از جان مایه می‌گذارم. نباید فراموش کنیم که از دامان همین باشگاه من و امثال من رشد کردیم و در سطوح ملی و جهانی مطرح شدیم.

مرادی درباره حضورش در رقابت‌های المپیک لندن هم گفت: تمام تلاشم را برای کسب نتیجه در این رقابت‌ها خواهم کرد و به لطف خدا تا امروز با مربی بسیار خوبی که دارم و تمرینات خوبی که داشته‌ام قطعا به نتیجه دلخواه می‌رسم.

کد خبر 1608267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha